-
Vany
Dřív se mi moc nelíbilo jak zpívá, ale teď šla do sebe a písničky jako Set it off nebo Sneakernight jsou fakt skvělí.... *14* -
-
super
si super -
-
super
vanes so moja naj spevacka a vzdy nou zostanes
-
-
-
Vanessa
Ahooj..pokud máte zájem mrkněte se na stránku o Vanesse Hudgens www.oh-missvanessa.blog.cz chtěla jsem to dát mezi odkazy ale nějak mi to tam nejde -
-
Re: Vanessa
Tvůj blog znám :-) je supr
-
-
vann
vanessa je jedna z nejlepsich zpevacek herecek a taecnic jeji filmy sou upa bozi *14* noo proste co dodat je proste Nejj s velkym N *15* -
-
Re: vann
nie velke N ale velke V *13* *1*
-
-
van
Vanessa je nej zpěvačka a herečka,myslím
si,že je výborná kámoška a holka *3* *15* -
-
Re: van
jj souhlasím s tebou nejwíííícky Vanesska je nejky člowíček a w poho holčinkááá *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: van
naprosto s tebou souhlasim..Vanessa je nej... *4* -
-
Miss.Natie ( Baby N )
Jooo jasně máte pravdu Van je upáá nejjjjj ( jestli to nevíte tak vám můžu říct že je potvrzený že se se Zacem v lednu zasnoubili) Mnoo přeju jim to *14* *14* -
-
Re: Miss.Natie ( Baby N )
To je asi tak potvrzený, jako to, že se spolu rozešli, co? Každej má v časáku, že je to na 100%, ale nic není na 100% To ví, jen oni dva. Ale to, co si dávají na myspace spíš vypadá, jako, že se opravdu rozešli. Ale někde je, že Van je mos s Ash a Zaca si nevšíma, pak zase, že Zac Van podvádí s M. Fox a další a další a další a další "zaručené" zprávy. -
Re: Miss.Natie ( Baby N )
A ještě něco pokud máte Vanessu hoodně rádi tak jakojá jukněte se a napište komntář ne www.babyn13hsmfans4ever.blog.cz budu ráda *15*
-
-
-
-
Najdu
Já ji jednou najdu já tomu věřím *1* -
Prostě
Hejky je zbytečný lidem co tu na ni nadávaj říkat,že sem nemaj lozit budou to dělat pořád ,protože sou PROSTĚ blbý a nepochopej to. 26 března slavím 1 rok co mám Vanessu ráda.Musím přiznat,že to pro mě není jen oblíbená herečka,ale díky ní jsem si našla spoustu kámošek a celkem sem se změnila díky celýmu hsm dokonce mi ve třídě říkali Vanesso a moji nej kami Ashley.Je Prostě nádherná a kdybych ji někdy uviděla naživo asi bych stoho nic neměla protože bych omdlela.celá moje rodina vanessu zná dokonce babička mi přispívá obrázkama co najde v čásácích mám takovej nápad že se za ní jednou vidím i když vím že toje blbost.Všicni co ji mají rádi by se měli podívat na video youtube-Vanessa Hudgens When cameras are off *14* *14* -
Vanessa Hudgens-Je fajn
Vanessa je super já ji teda obdivuju *14* -
Kunnnda!!!
Vanessa je prostě nejhezčí ženská na světě a taky nejlepší zpěvačka. Říkejte si co chcete, ale todle video to dokazuje!!!
http://www.youtube.com /watch?v=RBug4gSAcZI -
-
Re: Kunnnda!!!
nedokazuje nic ,protože nejde spustit!!!!!!
-
-
van hudgens
Vanesska Hudgens je proste naaaaajlepšiaaa,skvela no naaaaaaaaaaaaaaaaaaj nikto na nu nema je proste užaaaaaaaaaasnaaaaa,Vanessa,Vaness a,Vanessa,Vanessa,Vanessa *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* je supeeeeerr moj weeb kde najdeš všetko o nej je www.oh-missvanesa.blog.cz -
-
Re: van hudgens
Ten tvůj blog o ní je fakt moc hezkej *4*
-
-
Vanesska
Ježiši ti co o ní řikaj že je cikánka jsou fakt idioti..Ikdyby byla cikánka no a?? Jako co je na tom bejt cikánka,já sice jsem češka ale jako prostě vy vidíte cikány jako lidi který fetujou atd. ale někteří jsou fajn a češi taky fetujou tak co? I Nicol Sherzinger má tmavější plet a taky cikánka neni nebo Leona Lewis taky neni cikánka a má tmavější plet!!!Co je na tom bejt cikán jsou taky lidi ne??! tak se laskavě vzpamatujte!Vanesska-4ever -
-
Re: Vanesska
Naprosto s tebou souhlasím. I když je každej jinej buď původem nebo pletí je to prostě pořád člověk.A ti co to říkají si prostě musí udělat svůj názor aniž by uvážili že jsou taky lidé jako ostatní. *4*
-