-
Vanesska a spol.
Pro mě je Vanesska nejlepší herečka a zpěvačka,je moc krásná a sympatická a taky určitě hodná a milá...viděla jsem film Třináctka ve kterém hraje...a taky samozřejmě High school musical 1,2,3...všechny tři díly jsou úúúúúžasnýýýý!!!!
Chtěl a bych jí znát...chtěla bych znám i Zaca,Ashley,Lucase,Corbina,Monique. ..prostě všechny...myslím,že jsou všichni moc hodný...prostě všechny moooc miluju *14* *14* *3* *4* -
-
Re: Vanesska a spol.
Jo já taky a HIGH SCHOOL MUSICAL 3 je hrozně legrační.Byla jsem na něm v kině. *15* *15* *15* *15*
-
-
mm
wanessa je nejlepší *14* *14* *14* -
Někdy
Ahoj ona je docela pěkná ale na nákých fotkách vypadá jako cikánka ale někde ji to mocm sluší jsem její faninka -
Vanessa je fajn
Ahoj Nessa je opravdu super.Viděla jsem i hsm3 a hrála bezvadně.Moji nej ....:Zac Efron,Vanessa Anne Hudgens,Ashley Tisdale a Miley Cyrus trochu taky jo a taky Katty Pery *14* -
som do vanessy
boze ona je najradsej by som jej lizal picu a kozy xD *3* -
-
magore.....
magore,magore,magore............... .. *15* *15* *15* *15* *15* -
Re: som do vanessy
magore *8* -
Re: som do vanessy
ona by se nenechala od magora *14* *8* *16* *8* *15* *5* *5* *5* *13* *9* *9* *5*
-
-
vanesa
mě úplně dostává jak je hezká.narovinu-nikdo z nás jí nezná a ani znát nemůže ale snad všichni co maj voči vidí,že ta holka je fak krásná.jesli je eště k tomu všemu i hodná tak by si jí měl Zac víc hlídat *1* -
Re: ...
Vanessa je moje nejlepsi zpevacka a herecka..je faakt skvela *14* -
Vanessa
Vanessa je moc milá a hodná. Byla bych moc ráda kdyby měla koncert tady v ČR. Šla bych na ní 100%. Souhlasím že dá autogram komukoli.Já sama se chystám jí napsat o autogram.
A ještě něco pro ty co je jim nesympatická atd...: nechďte na sem na její stránky.Nám je to jedno jestli jí nemáte rádi.My sme její fanoušci a máme jí rádi takovou jaká je.Jestli máte někoho oblíbenýh tak si tam choďte. JEŠTĚ JEDNOU TO OPAKUJU! NEMÁTE JÍ RÁDI, NECHOĎTE SEM. TOHLE JE MÍSTNOST PRO FANOUŠKY!! a už to konečně pochopte! -
-
Re: Vanessa
jo mas pravdu taky ji miluji *14*
-
-
Vanesska
Moje nej nej herečka!!!! *1* *1* *4* *14* *14* -
vanessa
Já věřím,že je Vanessa super a nej!Pokaždé když se dívám na její videa na youtube,tak si říkám,že bych se s ní chtěla moc setkat.Vy kteří říkáte takový nesmysly,jako že je hezká jen na plátnech,tak se mýlíte!Všude píšou,že Vanessa dá autogram komukoli,kdo si o něj řekne,a je velmi milá.Cenní si svých fanouškú a to dělá málokdo.Nemyslím třeba ashley a zaca,ti jsou taky super,ale třeba madonu,ta nedává autogramy skoro vůbec.Van bude u mě vždycky velká osobnost a to se nezmění! *14* -
-
Re: vanessa
JO to já taky ale oni nemluví česky.A to je škoda. *9* *9* *9*
-