-
koukam koukam
takze na tyhle strance se b avime(spis nadavame na holku co napsala o vanessce takovy blbiny a ze si tu nekdo hraje na ashley tak ma pro ty pipiny radu hlavne pro tu co na vanessu nadava!!!NEZAVIT JI!!! *13* *13* *13* -
-
Re: koukam koukam
ja tonnechtela napsat sem ale na tu stranku kde na vanessu nadavala ta holka
-
-
VANESSA
vanessinka je proste COOL *14* je to hvezda a nikdo nani nema a tak proc se ji kazdy snazi napodobit???? *7* to se asi nedovim!!!! *15* -
Cubka
ja bych ji prcal od rana do vecera,poradne bych ji vymrdal kundu svym tvrdym ptakem,az bi si s toho uchcavala,ja ji zeru je to sukna,devka moje. *4* hezkyy bych ji postrikal prdelku. -
-
Re: Cubka
rovněž bych se rád stal součástí jejího sexuálního života *14* -
-
Re: Re: Cubka
ale tak vulgárně jak ten Georgi bych to nevyjádřil -
Re: Re: Cubka
blbe.. *16*
-
-
Re: Cubka
si vážne nechutny..
-
-
Můžete napsat
hvězdám z HSM. Na myspace jsem náhodou objevila jejich oficiální stránky, kam chodí a odepisují svým fanouškům. Tady jsou 2 stránky Zaca. www.myspace.com/zac_yo_efron
www.m yspace.com/efronzac
Tady je pak Van
www.myspace.com/vanessahudgens
A tady Ashley
www.myspace.com/ashleytisda le
Je to opravdu jejich. Na hlavní stránce, když jsem tam vešla, byl Corbin a jeho nová oficiální stránka a od něj se pak odvíjelo to ostatní. Mají samozřejmě i soukromé stránky, ale tam v(n)ás nepustí. Ale myslím, že i tohle stačí, abyste napsali těm, které máme rádi. -
fsdfds
AHOJTE LIDI MÁM TU TED SLEVU NA SBIRKY...MAM ICH STRASNE MOC..A CHCI SE ICH CO NEJSKUR SBAVIT...JE TO SE SLOVENSKYCH ALE AJ S CESKYCH CASAKU NEKERE SU AJ S NEMECKYCH TAKE AJ S POLSKYCH CASAKU KDO BUDE MNET ZAJEM TAK NECH NAPISE NA MAIL 12lizzy22@azet.sk POSLU AJ FOTA JESTLIK BUDE TREBA -
disney
Disney Vládne Světu Posílejte Tuto Větu Dál Ať Se Opravdu Hodně Rozšíří... *14* -
neni cikanka
Tohle je pro ty kteri rikaji o Vanesse ze je cikanka...ma indianskej puvod takze kazdej indian vypada jako cikan pokud ste si nevsimli...a komu vadi ze tak vypada mel by se zamyslet nad sebou protoze ji urazi beztak jen kvuli tomu ze ona ma talent a nekam to dotahla zatimco vy ne!! *16* -
-
Re: neni cikanka
Jo, souhlasím že cikánka není, ale o talentu bych nemluvila že natočila pár filmů a už má talemt? Nafotila nahé foto a to ji možná pomohlo k úspěchu více, a o jejím rádoby zpěvu ani nemluvit!!! *5*
-
-
Vanessa je cikánka
Je to cikánka a svádí to na portorikánskej původ.Nechápu že s ní může bejt tak pěknej chlap jako je Zac Efron. *1* -
-
Re: Vanessa je cikánka
Podle mě Vanessa žádná cikánka není a i kdyby byla,tak tím přece jako člověk na hodnotě neztrácí. -
Re: co to sem cpeš?
No a co Zac jí prostě miluje, a tak to doufám zustane. *16* *16* *16* *8* *8* *8* . -
Furt lepší než by byl s tebou!To by mu ho bylo líto-s takovou krávou! *16* *10* *1* -
ja vas nikdy nepochopim proc se porad nadrazujete nad vanessu tebe by zac nikdy nechtel ja nebudu sprosta pac to uvas(jakozto tupcu)nema cenu pouzivat ty si snad shakira nebo miley cyrus ze porad meles to zadna hvezda ani uplne nejvetci blb nerekl vy ste najvetci ale ten kdo ma vic petek jak jednicek to nikdy nerekl takze dejte pokoj *13* *13* *13*
-
-
Nevím , nevím
Za prvé se mi nelíbí vzhledově ani nějak jinak, za druhé je fakt nafoukaná a za třetí ji nemám ráda proto, že je to zrovna ona moje jmenovkyně!!!!!! -
-
Re: Nevím , nevím
Jak můžeš vědět, že je nafoukaná, v životě jsi s ní nemluvila a nikdy jsi neviděla, takže o tom se dá pouze polemizovat. Že má jméno jako ty? Spíš ty jako ona, ne? A to, že se Ti nelíbí, je otázka vkusu.
-
-
ve nej
je nejlepší nejkrasnější a nejhodnější na světě mám jí strašně ráda je opravdu nejlepší nejkraněší na světě *14* *14* *4* ne zpěvačka