-
?
Já vás některé nechápu...proč když Vanessu nesnášíte, chodíte na její stránky na osobnostech...to je vážně trapný... -
-
Re: ?
No jo, až když jsem si to ted přečetla tak jsem si toho všimla díky tobě. -
jo jo *13* to samý u zaca efrona tak taky řikaj že je to teplouš přitom to neni pravda je to hezkej kluk *14* -
tak asi abysme věděli co si o ní ostaní lidi myslej a co sem píšou. A mě osobně je strašně nesymparická , vypadá jako nafoukaná a namyšlená kráva. *9* *3* -
-
Re: Re: ?
no tak víš co,ale nás nezajíma názor těch kteří nemaj van rádi,a neni to žádná kráva (narozdíl od tebe),takže si chod kam chceš a nadávej koumu chceš,ale vaný nech napokoji!!!!!!!!!!!! *8* *8* *8*
-
-
-
www.hsmvz.blog.cz
Vše o Vanesse na
www.hsmvz.blog.cz
*3* -
-
Re: www.hsmvz.blog.cz
Skvelej blogisek!! Tady muzete taky pridava Vanessu i kohokoliv jineho koho mate fakt radi!! http://www.prostemulluju.cz/ -
ale skoro žádná rubrika tam nefunguje *9* -
myslis ten pochcanej blog kdyt tam oni pisou sami svinarny a pritom to neni pravda tak treba ten fotoroman zac a vanessa spolu chodej a ashly a van jsou kamosky nebo ashly a vanessa v tom aute jak rikam sou kamaradky tak si tem co se ten blog libi a kdo ho vytvoril at si h o strci nekam
-
-
No tak už ořestaňte!
Tohle patří jen těm, kteřá o ní říkají že je pí** atd...
Hele...ten kdo jí nemá rád tak aˇ%tsem ani neleze.My co máme Van rádi si tu o ní budeme psát a nechceme tu nějakým blbce a blbky, který jí nemají rádi.Ti ať si lezou do rubrik o jejich oblíbených zpěvácích!!Už to konečně pochopte!! *16*
PS: Van máš ty nejlepší písničky na světě! *14* -
-
Re: No tak už ořestaňte!
A potom čo teda nadáva gabriellavanessa na Hayden hmmm??? Ani nás nazaujíma jej názor!!! Kravy hlupe! *16* -
mas recht mam ji taky rada a ten kdo ne tak je hnusnej kdo je semnou tak at napise na vanessa177 bubu se tesit ahoj *4* *14* *14* *14* *14* -
OMG....jak se ti takova krava muze libit?? *10* no jo mali holcicky typuju ze ti je 12-13 vic ne protoze by to nebylo normalní... *8* -
-
Re: Re: No tak už ořestaňte!
Proč by to nemělo být normální, každýmu se může líbit něco a někdo jinej. Mně se Van taky líbí. A co je na tom špatného? -
-
Re: Re: Re: No tak už ořestaňte!
jo máš pravdu vanessa je užasná *3* *14* *15* *4*
-
-
-
-
nej fanda
ja jsem nejvetsi fanousek vanessi mam celi pokoj vanessi mam povleceni polstare hrnecky atd *1* *1* *3* *14* *14* *3* *4* *15* -
fuj!!
OMG!!!!!!!!to je takova pic* jinak se to ric neda!!!!!!to je uz lepsi miley!! *16* *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10* *8* *8* *8* *8* -
-
Re: fuj!!
no ja nevim kdo je tu pic* *4* a miley,vanessa a anna hathaway jsou nej *4* *4* *4*
-
-
ale
když měla narozeniny a lidé ji blahopřáli-happy birthday,tak před nimi utekla do auta ,které řídil Z.D.A.Efron-dávali to na www.plotek.pl -
van
jo van je v poho ma hezky pisnicky a jeste hezciho kluka *3* *3* *3* *1* *1* *1* *14* *14* *14* *15* *15* -
Vanessa and Klára are great friends!!!
Hey guys!
Yeah!Vanessa Hudgens is my great friend!She's really so perfect!I luv her movies,songs,style,...She's not only perfect singer and actress,but Nessa is gr8 friend too:)
I hav her mail,skype and mobile number,but I can give u only her mail...
Byeeeee
xoxo Klára
I luv u Nessa(from friendship)!!! *14* -
-
Re: Vanessa and Klára are great friends!!!
ahoj vanesso ty neumys anglycky *7* -
seznámíš mě se zacem? prosíím! ty jsi vanessina úžasná kamarádka, tak to pro mě uděleej *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Vanessa and Klára are great friends!!!
ty si teda tupa *9* *9* *9* ty nevidis ze keca *7*
-
-
vov dej mi její číslo *1* *1* na netu je pár lidí kteří se za ní vydávaj xD napálila i mýho kámoše a myslim že tebe taky a ty sis toho ani nevsimla xD myslíš že vanessa má čas psát nějaký kláře z české republiky?! to těžko co... *1* *1* -
Fakt?? wow!! ty se máš!! *1* *1* *1* hahaha.. to si myslíš že ti to někdo uvěří?!?!?! v tom textu máš chyb, který by většina aspoň trochu mluvicích angličtinou neudělala.. tak se měj "a nezapomeň ji pozdravovat" -
-
tak to se ti povedlo ja ti to taky naverim *1* *1* *1* -
jako příklad se koukněte třeba na čárky ve větách před "but" (ale) se teda rozhodně čárka nepíše.. tím myslím v angličtině -
-
Re: Re: Re: Vanessa and Klára are great friends!!!
Asi tak ňák. Great se taky v tomhle spojení nepoužívá. 14letá nanyka, co si myslí, že někoho napálí, bože. *7*
-
-
-
-
van hudgens
Vanesska je naaaaaajlebsia zo vsetkych celebrit .je uzaaaasna,kraaasna ma super uza pesnicky na obydvoch cd a ja ich mam doma a aj filmy su super .pls tu je moja stranka o nej www.oh-missvanesa.blog.cz -
Icq na Vanessu
Já mám na Vanesu icq píšeme si anglicky ona je bezva ale na Ashley icq nemá -
-
Re: Icq na Vanessu
no to se mas...myslis ze ti to nekdo uveri ten kdo jo tak ten je blbej myslis ze ma cas na nejakou pipku jako ses ty a navic ja uz mam jmeno vanessa uz dlouho tak se laskave nevopic a vis proc tam mam jmeno vanessa protoze se tak!!!jmenuju!!!jinak vanessa je skvela *1* *1* *9* *5* *14* *7* *10* *4* *14* *3* *9* *9* *13* *5* *4* *5* *15* *8* *16* *8* -
-
Re: Re: Icq na Vanessu
to by ses nejmenovala vanessa,ale vanesa -
-
Re: Re: Re: Icq na Vanessu
asi jen zavidis to se holka nama *13* *13* *13* -
víš,nevím jestli ti to už někdo řekl ale jde dát oboje(vanessa i vanesa) *8* *8* *8*
-
-
Re: Re: Icq na Vanessu
ahojky,já s taky jmenuju vanessa(jako doopravdy) *1* -
-
vzdytjjo ja se taky jmenuju vanessa doopravdy tak nemel nasmysli
-
-
-
Re: Icq na Vanessu
no ja tady mam jmano vanessa ja a naverim ti to *16* *16* *16* -