Přejít na výpis diskuzí

Vanessa Hudgens

OSOBNOST 31.12.2006 
47202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kate1997

Vanesska je SUPER!!!

Já Van zbožňuju proto že má talent a nevychloubá se tím,je pěkná a hodná. Takže o ní nepište ty kraviny!!! *13* *13* *13* *13*
    • Re: Vanesska je SUPER!!!

neumíš psat??protože se píše dohromady!! *13* *15*
      • Re: Re: Vanesska je SUPER!!!

nebo se to může napsat-proto,že má talent
  • Nechte jí BEJT!!!

Vanessa je pro mě nejlepší zpěvačka a herečka. A ty všechny pomluvy co o ni pišete že je cikanka že je hnusná atd.. a že to drahý oblečení vytáhla z popelnice ty si fakt můžete nechat pro sebe. A jestli jí nemáte rádi tak semrači ani nelezte!!! To je jako kdyby ste o Ashley Tisdale napsali že je to štětka, obarvena blondyna, a ještě něco horší..s prominutím Ash. Jestli ste tak pitomí a závidíte jí krásu,hlas,slávu,zaca a tak dále co má a vy ne tak si dite na plastiku.Já jí mám ráda a ty herečky a zpěvačky a modelky a já nevím koho ještě nemám ráda pomlouvat nebudu protože nejsem tak pitomá a blbá a tak dále jako VY!!Ty pomluvy sou náznaky závisti....ni víc a nic míň!
  • :-*

Mrdal bych ji :) *4* *1*
    • Re: :-*

ona by to ani nechtela *3* *3* *3*
  • cxcbvhf

ty pičo ty budeš nadávat vanesse??to chcu vidět to tvoje oblečení!!a prej že jí přebereš zaca??phh plomiň ae už se nedokážu smát až se dusim ty seš určitě nějakej malej smrad kdyby něco tak newim jestli by tě zac chtěl jenom vanesse závidíš!!pííííííčo a jestli ju nemáš ráda tak sem nelez krávoo!
    • Re: cxcbvhf

!!!!!!!!!!!DOBRE!!!!!!!!!!!TO SE TI POVEDLO
  • fuuuuuuuj!!!

JÁ VÁS FAKT NIKDY NEPOCHOPIM!!!!JAK SE VÁM MŮŽE TA NAFINTĚNÁ PÍÍÍÍČA LÍBIT????PROSIM VÁS TAK UŽ SE NA NÍ VYSERTE VŽDYT JE TO DĚVKA A URČITĚ I CIKÁNKA!!!!COŽ ZNAMENÁ ŽE JE ŠPINAVÁ A KRADE FUUUUUUUUUUUUUUUUUUJ!!! *13* *13* A TY JEJÍ HADRY NO VO TOM ANI NEMLUVIM TO VYTAHALA NĚKDE Z POPELNICE NEBO COOO?????VONA SI MYSLÍ KDOVÍ CO NENI KDYŽ ´´CHODÍ´´S NEJKRÁSNEJŠIM KLUKEM!!!ALE TO SE HOOOODNĚ PLETE!!KLIKNĚ BYCH JÍ HO DOKÁZALA PŘEBRAT!!!!!!!!!!JAK UŽ SEM PSALA JE TO JEN KURVA A JÁ V ŽIVOTĚ NEPOCHOPIM JAK SE VÁM VŠEM MŮŽE TA ŠPINAVKA LÍBIT!!!DU BLÉÉÉÉÉÉJT!! *10* *10* *10* *10*
    • Re: fuuuuuuuj!!!

kdyz sem byla na strankach miley cyrus tak jsem tam videla uzasnej komentar skoda ze tu ta holka neni a nenapise ho taky sem tak kdyz ho sem nenapsala gtak sem napisu ja nevim presne jak to tam bylo takze je inprovizuju:MY SE TU BAVIME O CLOVEKU O KTERYM VUBEC NIC NEVIME NEMUZEME RIIKAT JESTLI JE KRAVA aspod.PROTOZE O NEM NEVIME JESTLI JE SPATNA NEBO NE MNE OSOBNE SE LIBI ALE NEKOMU PROSTE NE HELTE KLIDNE PISTE ZE SE VAM NELIBI ALE NEMUSITE PRECE PSAT ZE JE PI** NEVITE O NI JESTLI JE NAMYSLENA NEBO NE ALE KVULI NI SE NEMUSITE HADAT PROTOZE BY TO URCITE NECHTELA neco bylo z mi hlavy vlastne skoro vsechno TAKZE O NI MNEPISTE TAKOVI HNUSNY VECI

ty si teda pi**ty bys ji dokazala prebrat zaca no to se teda smeju az se za bricho popadam to by se nemohlo stat ani v nejblaznivejsim snu taK JI KONECNE prestante ZAVIDET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!

Ty ji znáš? Radši si přečti její životopis abys věděla že není cikánka ale něco jinýho. Každýmu se líbí někdo jinej tak si svůj názor strč někam....!! Sem zvědavá jak bys jí přebrala Zaca? To by jsi neudělala, tak drž hubu! *16* *8* *13*
    • ivetka936

Re: fuuuuuuuj!!!

Hm, tak podle Tvéh příspěvku jsi asi pěkně zakomplexovaná chudinka. Raději se tu nevyjadřuj. Pochybuji o tom, že bys jí Zaca přebrala. To bys musela být o hodně inteligentnější. Navíc Van je nádherná holka. I kdyby byla cikánka, což není, tak je prostě krásná a to jí nikdo neupře.
      • headstrong

Re: Re: fuuuuuuuj!!!

ta zaprwí:co to tady na mě skoušíš???z za druhý:ihned si zawři tu tvojí držku než ti jí rozflákám!!!!!!za třetí:podle toho co píšeš soudim že je ti tak 5 let protože tohle by normální člowěk nenapsal!!!si ubohá *13* *13* *13* *13* *13*

vanessa neni žadná děvka *10* *10* *10* *16* *16*
    • vivienne.uzunov

venessa moje nej

jak muže něgdo z vás o venesse řict něco tak hroznéno naví mám narozeníny gdyš je má venessa a venessa navíc ani není cikanka není to vubec pravda má bilou kuži tagže gdo jí nemá rád tak at oní ani nepíše tak škaredé věci navíc jeto moje nej zpěvačka a herečka tagže si dávejte bacha
      • Re: venessa moje nej

sem rada ze si s vanessou ale davej bacha na ty-G pise se tam-K *4* *4* *4* A NEPISTE O VANESSE TAKOVI HNUSARNY
      • Re: venessa moje nej

běloška to taky není,je pokřížená z mnoha národů celého světa,takže vlastně i částečná běloška,ale každopádně jí to strašně sluší a i ty Rómky bývají často velice půvabné
        • honey15

Re: Re: venessa moje nej

přesně! a navíc proč sou doprdele všichni rasisti? vždyt je to jedno jestli snědá - já bych byla teda radší snědá než bejt bíla jak sníh ..
    • kate1997

Re: fuuuuuuuj!!!

Ty krávo nepiš o ní takové nesmysli vždiť to ani není pravda!!!!!!!!! *8* *8* *8* *8* Vanessa je nej.!!!
      • headstrong

píčo jedna zasraná drž tu svojí nevymáchanou hubu nebo ti do ní nalítak mouchy!!!!!!!!!§ *3*

ehm ehm!!!!! Čistá závist...!!! A to že bys jí přebrala kluka to si zas tak moc nevěř :) za 1. muselo by ti bejt vic jak 15 let :) což z toho co si napsala nevim nevim tak 11-13 let :) a pochybuju že umíš tak dobře Anglicky aby si se s nim domluvila :) a za 2. kdyby si se projevila před nim tak jako tady :) to by byl rychlej konec :) no dál to komentovat nebudu....!!!!! Trošku si to v hlavě urovnej a nesuď lidi který neznaš osobně a nevíš jak se chovaji....!! *13* *13* *5*

Tak ty si asi trochu picaaaa prej klidne bych ji ho dokazala prebrat fakt tak ty vole....jesi ty ji ho preberes tak to ja sem cinskej buh srandy si asi este mala holcicka vit a priste si nezapomen vypnout caps lock ten je vlevo ale psssst a neurazej kdyz tu sama svoje fotky nemas!!! *16* *16* *16* *16* *16*
      • headstrong

ty píčo vodvírej si tu svojí nevymáchanou držtičku na někoho jinýho ano????tady na ty tvoje debiloviny fakt nikdo neni zvědavej a kdyby něco tak koukám že asi ani nevíš kdo sem...no ted když sem napíšu svoje méno tak už mě snad poznáš a víckrát si držku nevotevřeš já sem ASHLEY MICHELLE TISDALE!!!a pro tvou informaci ty děvko já nevim kdo je tu malí děcko!!!!jo už mi to dochází!!!to budeš TY!!!mě je totiž 23!!!a se Zacem chodim!!!
        • Re: Re: Re: fuuuuuuuj!!!

co meles vanessa chodi se zecem takze za prve ashly neni tak sprosta za druhe vanessa chodi se zacem a za treti ted dobre poslouchej nejraj si ty nanynko na nekoho tak bajecnyho jako je ashly takze se pouc ty pipinko(vanesska je sice lepsi ale ash je taky upa bozi)
  • Terinkk@

Veneska je úpa úžasná holka mam jí moc ráda líbí se mi jak hraje nemohla by si mi poslat tvojí fotku s potpisem děkuju. *1* *4* *14*
  • vanyyy

Vanesska je uplně nejlepší a vůbec jako cikánka nevypadá je jen opálená a má černý vlasy to je vše ale rozhodně není cikánka a i kdyby byla měla bych jí ráda takovou jaká je a je prostě krááásná!!!! A krásně zpívá a má krásnýho kluka a moc jim to spolu sluší tak si to nechte(ty co nemaj vanýýý rády!)ptže nikdo tu neni na to zvědavej teda aspon já ne,a vanesska taky ne!A navíc nechápu proč srovnáváte ash s van vždyt jsou to kamarádky a jsou obě super!!!Čauky *14*
    • kate1997

Re: vanyyy

Souhlasím!!! *4* *4*
    • Re: vanyyy

tak to se ti fakt povedlo.a já jsem ráda že jí takhle bráníš *4* *4* *4*
  • vanessa je nic moc

ona je dobra ale neni nej na celem svete!!je proste dobra nikdo neni nejlepsí na celem svete ! *13* *3* ale kdo ji ma tak rad a pise ze je takova a takova tak se mi zda ze je do ni po usi zamilovany nebo co....
  • gabriellavanessa

vanesska

Vy,co o Vanesse říkáte takový pomluvy,jako že je cikánka,nebo že smrdí,tak jste úplně pitomí!Laskavě si ty řeči nechte pro sebe a nám,co ji máme rádi nekažte náladu! *13*
    Vanesska je nejlepší a je to normální hezká holka! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: vanesska

Jo, ona má pravdu.A vubec, vi co jí pomlouváte, jste to samí co o ní píšete *15* *15* *15*
    • Re: vanesska

jj uplně s tebou souhlasím *3*
      • Re: Re: vanesska

vanessa je dobrá zpěvačka i herečka a mimochodem je moc hezká *3*
        • blblbbllbblbllaala

fuuujjjjjj blba jee!!!!!!!!!!!!!§hnsusna je je to ploste krava
          • Re: blblbbllbblbllaala

jen zavidis *13* je krasna
  • Vaneska je naaaaaaaj

ty kačka si kraaaava sprosssttta ze sa len odvazis to na Vanessku hovorit.Van je ta naaaaaajlebsia na ceeeeelom sveete jee supeeer uzaaasna no naaaaaaaaaaaaaaaj.a ty si bleeeeeeeeee

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit