Přejít na výpis diskuzí

Vanessa Hudgens

OSOBNOST 31.12.2006 
47202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • I LOVE YOU

Vanesska ?? Tak to je nejkrásnější holka pod sluncem *15* jako v HSM 1-3 boduje !! mám jí ze všech nejradši a se zacem jí to moc přeju *8* mooc jim to spolu sluší !! ale nejvíc mě štve že prostě neni z čech . .ale kdyby do čech aspoň přijeli *9* I LOVE YOU Van . .
    Jseš strašně krásná,máš strašně krásný písničky a jseš strašně skvělá herečka (nechápu proč to sem píšu když o týhle stránce ani newíš a už vůbec neumíš česky *7* ) ale stejně bych si moc přála tě vidět a doufám že tě někdy uvidim klidně až za 5 let klidně i když už nebudeš slávná ale prostě tě moc chci poznat *9* zlato držim palečky do života
    • Re: I LOVE YOU

hezky receno traba to ze je nej pod sluncem
      *3* *3* *3*
  • aldineczka

pro aldineczku

komu to cpeš zavři hubu a neozývej se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! *10*
  • zaneshka

ME

Hi my name is Vanessa Anne Hudgens.How are you.Thank you!! *4*
    • Re: ME

mam taky pocit že your name is mega trapkaaa *3*
  • ane.tt

...

Jooo,tuhletu slečnu mám taky ráda *14*
  • simca24

VANESSA JE NEJ!!!

Vanessa je úuplně nejlepší zpěvačka a herečka!!!!!!!!
    pane bože, udivuje me že je nekdo tak hloupoučký a najivni a veří tomu že tady ma nekdo icq na Van a Ash *7*
    • mrs--vaneska

Re: icq

No tak tomu nikdo snad nevěří ne!!! Věřit tomu může leda tak nějakej debil nebo nějaká kravka když to řeknu slušně kdo tu může mít na Van a na Ash Icq když ani nevíte jestli mají vůbec comp... *5*
      • ivetka936

Re: Re: icq

V Americe s hlavně ICQ nijak moc nepoužívá, to bývají vyjímky. Více používají myspace, yahoo, skype a další.
  • Baby V je naaaj

no proste Vanesska Hudgens je najlebšiaaaaaaaa je naaaaaaaaaaaaj spevačka a herečka.no proste je supeeeeer ja ju mam strašne rada je taka zlataa.ma užasne pesničky tie obydve cd mam doma čo som štastna a ked sa v nejakom časopise objavy Vanessa tak hned musim mat ten časak ved celu izbu mam polepenu plagatmy mojej naj star Vanessy a veci s Van už ani nehovorim kolko mam...no dost je NAAAAAAAAJ *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • zanessa123

Vanessa je bombová !

Řeknu vam pravdu, vanessa se mi líbila jak se chovala v muzikálu ale když jsem se koukla jak se chová ve skutečnosti tak mě to zarazilo protože jsem si myslela že bude stejná povaha jako gabriela ale spletla jsem se. Pak jsem ale od rodičů dostala jeji cedlo .poslechla jsem si ho a zjistila že je to moje nejlepsi zpěvačka !No a i herečka ! Vanessa by si ty milióny ale videlala i bez zaca a on i bez ní ! Ale patří k sobě i tak! Jo a icq od van mam taky tak mi napište na 365566675 nebo tak nějak jinak mam icq na BLOGu holkajakmabyt.blog . Cz v levo je napsané aleerino icq je ....... Icq začíná trojkou abyste věděli a ja tam to icq od van dam klidne a bez problémů *3*
    • simca2

Re: Vanessa je bombová !

máš aj na ashley?
  • martinashalova

Vanessa

Vanessa Hudgens je velmi dobrá herečka. Líbí se mi ve filmu Muzikál ze střední. Ale nejvíc se mi líbí jak zpívá normálně ve filmu. Ale když jsem slyšela jak zpívá normálně, tak se mi to teda moc nelíbilo. Prostě, nejlepší je Hilary Duff :-)
    Já mam icq Vanessy i Ashley Tisdale *4* *4* *4*
    • kkornyy

jezisi vy nany to mu fakt verite?
    • Re: icq

to icq nemůže být skutečný v americe se icq skoro vůbec nepoužívá mají faxi *8*

Ahoj!
      A dal/a bysmi na Ashley?Prosíím *3*
    • simca2

a das mě na ashley plsky plsky

tak to se mas tak mi ho rekni *4* *1*
    • ivulkaaa

Já chci taky plsky Van i Ash plsky kdyžtak napiš na 369333130 dk mc!!!!!!!!!!!
    • gabrielaefron

a dáš ?plsplspslpslsplspslpslpspslpslspls plsplsplspspspslpslpsspjen Vanessu *15* *15* *15* *15* *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit