Přejít na výpis diskuzí

Vanessa Hudgens

OSOBNOST 31.12.2006 
47202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • aldineczka

špína to je

je to píča největší,vypadá jako květák černej,mno jen šj´koda že to je cigoška,a píča
    • honey15

Re: špína to je

ste se asi posraly ne? ty vole já bych zabíje vás rasisty a není cikánka je prostě jen snědá!!!
    • je nejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjj

Ty to sem vubec netahej,Kačeno jedna bvlbááááááááááááááá
    • Re: špína to je

kráááááááááááááááá

prosimtě jen jí to závidíš že je hezká
    • 21.4.1993

Vanessa..

jsi kaceno naprosto v poradku??..sice nevim jak vypadas ty,ale asi to nebude zadna slava kdyz urazis Vanessu..ty si velka píč,...kdyz tu chces nadavat tak sem nelez ty kravo..Vanessa je nejlepsíííí...
      • Re: Vanessa..

jojojo ma pravdu van je nej nej nej *4* ty kaceno jedna pitoma nano *9*
    • Van je NEJLEPŠÍ!!!

Vanessa je uplně nej holka!uplně nejhezčí na světě!Je milá,krásná,má krásnýho kluka,kterýho si zaslouží!A vy kteří píšete že to je píča,tak jí závidíte,že je tak krásná a závidíte jí Zaca!To jste teda opravdu ubohý! *1* *8* Van je NEJLEPŠÍ! *1* *14* *14* *14* A cikánka to určitě neni,to ty co to píšeš si cikánka! *1* *15* Tak sklapni! *10*
      • Re: Van je NEJLEPŠÍ!!!

tak to máš teda velikou pravdu *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*

ty jsi ale blbá, káčo.vanessa je nejlepší.
      • gabriellavanessa

Re: Re: špína to je

ano,vanessa je nejlepší
        • gabriellavanessa

Re: Re: Re: špína to je

Jste úplně ubohý,vy co Vanesse nadáváte a říkáte o ní takoví věci,jako že je cikánka!Vanessa je úplně normální hezká holka a to,že je slavná si zeslouží! *14*
          Laskavě si nechte ty pitomí řeči pro sebe a nezveřejňujte je! *13*
          Vaneska je prostě nej a nikdo na ni nemá! *14*

souhlas *1*
      • Re: nema pravdu

vanessa neni žadná špindira *13* *13* ale normální holka a navíc hezká *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
  • neeej Vanesska

no Vanesska je najlebsia nikto na nu nemaa a ani ta sprosta Ashleyna.Van je užžžaa božiaa suppeeer naaaaaaaaj.no Vanesska vedie pred všetkymy celebritamy.jee naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj.Vanesska,Van esska,Vanesska,Vanesska,Vanesska,Va nesska,Vanesska *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: neeej Vanesska

To co píšeš o Vanesse se mi líbý,ale to o ashley se mi nelíbý *13* *13* *13* *13* *13* .Ashley je stejně dobrá jako Vanessa *16* *16* *16*
    • gabriellavanessa

Re: neeej Vanesska

Vanessa je nejlepší herečka a zpěvačka na světě! *14* *14* *14* A vy , kteří ji pomlouváte,se jen nemůžete smířit s tím ,že je slavná a vy ne. *13*
      Vanessa je prostě nej a nikdo na ni nemá!! *14* *14* *14* *14*
  • neeeeej

vanesska je neeej nikdo na ni nemá......mno tak je tu ještě zac a ten je taky upe božííí oba jsou neeeej
  • van

Van je hezká holka a herečka..Je strašně moc sladká a vypadá mile...Ale zdá se mi že je o trošku víc namyšlenější ve skutečnosti než Ashley...
  • kika97

piča je to

striptérka,striptérka!!!!! *16*
    • je dobrááááááááááááááá

To ty jsi TAKYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Vanessaje naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj

tak neviem čo tu niektory maju za problem .Vanessa je naaaaaajlebsia a ten kto na nu nadava jej len zavidi.ona ma kraasny hlas,krasne piesne,super filmy,uzasne vyzera no je proste 1.je naaaajlebsia Vanesska,Vanesska,Vanesska,Vanesska *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • missvanessa

Je nejlepší

Vanesska je nejlepšína světě!!!
    • zacnessinka

Re: Je nejlepší

jjo miss vaneso taky jí mám moc moc ale fakt moc ráda
      • Re: Re: Je nejlepší

tady je těch Kroměřížanů jaksi hodně,aji na Karlu Gottovi psal kdosi z Kroměříže
  • Vanessa

Tak je to vyumelkovana hlupa husicka,bez talenu,ale nadavat ji do cikanek,myslim ze i kdyby byla cikanak tak je to snad jedno ne,tyhle rasisty fakt nesnasim.
    • kkornyy

Re: Vanessa

presne je to sice krava ale asi ne kuli tomu ze je cikanka
    • Re: Vanessa

to já taky ne *13* *13* *13* *13*
  • Re: ...

Vanesska je faakt podle mne nejlepsi..mam ji nejradsi..je nejlepsi herecka i zpevacka... *14* *14*
  • Ty píčo černá

Hele jako jsi dost ubohá a vůbec newim co si timhle dokazuješ estli ti tak vadí tak si jí nevšímej *8* je to nádherná holka oblíká se krásně prostě má styl (narozdíl od někoho) a že je černá se mi nezdá a i kdyby byla tak bych jí měla pořád ráda pořád bych stála o tom se s ní setkat a rozhodně bych o ní takhle nikdy nemluvila. . . .prostě jí jen závidíš že je tak pěkná a je slavná *13* Nechápu tebe a ty lidi kteří si timhle nadáváním prostě chtějí jen něco dokázat *9* Vanesska je stejně bílá jako ty *15* a jestli né tak jsem asi barvoslepá !! A prosím mysli si o ní co chceš a říkej klidně někde ve škole ale nekaž dojem těm co si jí oblíbili a klid se tady od sud
    • Re: Ty píčo černá

(Pro ty kteří nemají van rádi,a pro Werunku jejíž komentář se mi valmi líbil)Máš sice pravdu,ale řekla bych že chodí do školky ne do školy,a když už do školy tak asi do zvláštní protože tohleto může z úst vypustit jen naprostý nevychovaný malý fracek,nebo člověk který to nemá v hlavě v pořádku a je závistivý zlý zakomplexovaný debilní kripl!..S pozdravem Adriana..
    • kkornyy

Re: Ty píčo černá

vanessa je krava a ty ses lesba??
      • Re: ve

vanessa neni žadná kr*** to ste vi co to říkáte *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *8* *8* *8* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10*
      • Re: Re: Ty píčo černá

ty mas co rikat *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit