Přejít na výpis diskuzí

Vanessa Hudgens

OSOBNOST 31.12.2006 
47202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mitchie

Vanesska je super

já myslím že je Vanesska super zpěvačka a že na tom žádný nahý fotky nic nezmění *3* a ať má každej svůj názor každej t vidí jinak *4* někomu se nelíb a nikomu jo to je úplně jedno na obraze druhých třá vypad jinak ale nba mím myslím že skvěle *4*
    • Re: Vanesska je super

jj taky si to myslim....je fajnova *1* teda aspon lepsi nez selena gomez *1* *1*
    • Re: Vanesska je super

Zpěvačka je dobrá,ale jako erotická fotomodelka je naprosto špičková *14*
      • Re: Re: Vanesska je super

A jak to mužeš vědět? *8*
        • Re: Re: Re: Vanesska je super

z té slavné fotografie *3*
  • Vanessa

Van je hezká holka a herečka..Je strašně moc sladká a vypadá mile...Ale zdá se mi že je o trošku víc namyšlenější ve skutečnosti než Ashley... *3*
  • Slečna Nikol

Slečna Nikol má velice vysokou inteligenci *1*
    • Re: Slečna Nikol

narozdíl od někoho *1*
      • Re: Je prostě bomba

vanessa se mi líbý protože je hezká hezky spívá a neni furt namišlená a *3* *3*. ale je to hvězda, protože hraje v hsm *4* *4* *1* *1*
  • OOOOO...:-O

Je to Bohyně.....skvěláá......Vanessa is 4-ewer *14* *14* *14* *14* *14*
  • díra

Je to kráva...!!...
    • Re: díra

No ty asi taky *1* *1* *1* *1*
    • Re: díra

ty si kráva
      • Re: Re: díra

ty si kráva
        • Re: Re: Re: díra

se tady s takovou blbkou jako ty nebudu hadat kdo je tady kravy to je po mou uroven *1*
  • ...

ty sis to nepřečetla "diskuse" vyjadřuješ názor...smiřte se s tim že bez Zaca (:-!) by někde prodávala hot-dogy
    • Re: ...

a ty budeš moc štastná když se k těm hot-dogům dostaneš a ty bys byla nula i se Zacem *1*
      • Re: Re: ...

ach...nejsem vypatlaná jako někdo a nebudu čistit žumpy jako ty Nikol, lepší prodávat hot-dogy než čistit žumpy a myslet si že Vanessa má icq a rozdává ho na potkání...naivní holčičky
        • Re: Re: Re: ...

a já říkala že tomu věřim? ne nevěřim zas tak blbá nejsem no a za pár let se uvidí co budeme dělat takže klid jo? a abys nahodou u nečistila žumpy ty!!!! *15*
          • Re: Re: Re: Re: ...

Nikol ja vobec nechapem preča sa tu s takouto..... vobec bavis. ja by som ju jednoducho poslala do brdele *15* a koniec
            • Re: Re: Re: Re: Re: ...

aha dobrý no *15*

pretoža sa taky nudim *15*

15....proč? *7*

Aha *15* no tak ako zabava dobry no *15* a kolko ti vobec je rokou?? *4*

páč se nudim *15*

Nikol ja vobec nechapem preča sa tu s takouto..... vobec bavis. ja by som ju jednoducho poslala do brdele *15*

Rande s tebou...fuj...s čističkou žump nikdy. Máš vlastní nápady? Já jen že to co já řeknu ty na to odpovíš : "abys u toho neskončila ty" jo ty píčo veruneczko, my se tu hádáme tak nám vyliš prdel, nikdo tě nenutí si naše urážky číst

já sem v tom předešlym příspěvku napsala, že se jen bránim což znamená, že neútočim viš? to znamená že jen odpovídám na ty tvoje debilní příspěvky!!!!!krávo

hele baby viete čo vam poviem esi sem chodite iba preto aby ste sa tu hadali a uražaly tak sem nemusite chidt vobec *13* nikdo vas nenuti si to tu cist a nejako sa k tomu vyjadrovat...ked sa vam to nelibi nechodte sem...a ked mate mezi sebu nejaky problem domluvte si "rande" , dajte is nekde za rohom pres držku a bude klid nie *5*

no to nei špatnej nápad a pro tvoji informaci ja se jen zastavam Vanessy to ta kráva má furt nějakej problém já se jen bránim... *15*
  • vanessahudgens1

Vanessa ..

Vanessa je faakt skvela..je skvela zpevacka a herecka..vazne ji obdivuji.. *14*
    • Re: Vanessa ..

no jo souhlASIM JA TO JE MEGA PROTOŽE JA SE JMENUJU TAKY VANESSA. *1* *15*
  • vanessa

Vanessa je super je moc hezkaa nadana svim spevem a svou hereckou karierou.Chtela bych byt jako ona doufam ze se mi to podari us kvuli ni chodim do dramatickeho krouzku a zpev miluji zpivam us od svich sedmi let takze doufam ze docilim toho ceho docilila ona.Tak jen jsem chtela rict ze ji moc obdivuji a ze je mi fok co rikaj ti ostatni mam svuj urcity nazor !Takze doporucuji se na ostatni vikaslat a nehadad se myslim ze kazdy ma svuj nazor. *14* *14*
    • ayeret

Re: vanessa

jo a určitě propadáš z češtiny že jo??? mno ale to ve zpěvu ani v divadle(filmu) nijak extra nepotřebuješ *1*
  • Je překrásná

Je úžasná,nádherná a okouzlující..asi jsem se do ní zamiloval..Je fakt dokonalá *14*
  • muj_nazor

její fanclub je tu pro ty kteří ji maj rádi a obdivují ji(ať už z jakýhokoliv důvodu)a ne pro ty aby si tu léčili svůj komplex *13* takže pro všechny kteří ji nasnáší: POLIBTE SI ŠOS A TÁHNĚTE OPRUZOVAT NĚKAM JINAM *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit