Přejít na výpis diskuzí

Vanessa Hudgens

OSOBNOST 31.12.2006 
47202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vanesska

ahoj vanesso prosim te ja te moc obdivuji muzem si psat jako je mi 12 to chapu jestli se ti nebude chtit ale moc tem am rada moc si pekna obdivuji te kdyztak mi napis na email miiiiiky@seznam.cz *14* *14* *1*
    • Re: vanesska

je vidět, že je ti 12. Vanessa žije v USA, česky neumí a pravděpodobnost že si tohle přečte je nulová!!!!!!!!!!!!!!!!!chápeš??? ?????
  • ...

Tyvole...jak sem ty pouberťačky píšou všechno nej Vanesko...panebože...myslíte si že Hudgens sem chodí si číst co sem píšete? :D je to děvka
    • 21.4.1993

Re: ...

hej terry nejsi ty nahodou krava??..no a co ze tu vsichni pisou vse nej Vanessko..co je ti do toho??..bez nekam ty.. *16*
      • Re: Re: ...

ty kráso...ty si hustá jak krupicová kaše...inteligence na nule...krávy umí psát?
      • Re: Re: ...

ja mam vanessu moc a moc rada *14*\ale myslis ze si to precte odpovez jo a je to moje sestrenice *4*
        • Re: Re: Re: ...

jo a já sem šukala s Johny Deppem...
        • Re: Re: Re: ...

no to určitě...to by moh říct každej!hele já sem sestřenka Angeliny Jolie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!věříš????????????????asi ne co?? *15*
    • Re: ...

no to nejde a navic neni to ceska takze by rozumnela leda tak hov.. ale neni to devka!!! *13*
  • vanhudgensova

Happy B´Day Vanessa!

Happy B´Day Vanessa! 4EVER Vanessa hudgens!! *14* *14*
  • kaca007

Všechno nejlepší k narozkám!

Ahoj chtěla bych ti popřát k narozkám všechno nejlepší a dlouhý život s ZACEM *1*
  • Vše nej

Vše nejlepší k narozeninám..seš moc dobrá herečka aji zpěvačka a ať ti to se Zacem dlouho vydrží.. *15* *4* *5* *3* *14* *4* *14* *5* *3* *1* *1*
  • enynka

Vše nejlepší

Vše nejlepší Van.
  • zanessa15

Všechno nejlepší

Vanessko přeji ti všechno nejlepší,hodně zdraví,lásky a ať ti to se Zacem dlouho vydrží.. *14*
  • zanessa15

Všechno nejlepší

Vanesskopřeji ti všechno nejlepší,hodně zdraví,lásky a ať ti to se Zacem dlouho vydrží.. *14*
  • zanesa2

Všechno nejlepší

Všechno nejlepší k narozeninám Vanessko. Hodně štěstí, zdraví, lásky a ať ti to ze Zacem dlouho vydrží. *14* *14* *4* *4*
  • clover-clover-clover

K narozkám

Vše NEJLEPŠÍ k NAROZENINÁM Vanessko *1* *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit