Přejít na výpis diskuzí

Vanessa Hudgens

OSOBNOST 31.12.2006 
47202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zanessa94

Vše nej

všechno nejlepší Van
  • Všechno nej, nej, nej

Všechno nej,nej, nej k narozkám! Už si stará baba je ti 20 let!!!!!!! Tag si užívrrj života! *3* *1* *1* *3*
    • eliska13

Re: Všechno nej, nej, nej

Komu říkáš stará baba?!Ty jeden komunisto! *16* Vanessa neni stará ty ničemo jeden!!!!!!!!!!!!!!!! *8* *8* *8* *8* *8* *8*
      • Re: Re: Všechno nej, nej, nej

oproti většině pisatelů,kteří většinou nemají ani 20,tak je to asi myšleno
      • hanka2341995

Re: Re: Všechno nej, nej, nej

ale to bylo určitě myšleno dobře
  • meredith12

narozky

vsetko najlespie k narodeninkam vany *14* *14* *14* *14*
  • hilarynka125

Narozky =o)

vše neej k narozkám vanessko *3* *4*
  • honey15

Narozky! :-)

Je jasný že sem nikdy naše Van nezajde ae i tak všecko nejlepší k narozkám ! a hlavně at ti to se Zacem vydrží :-)
  • Moje Vanesska

Jé moooc super mám ji jako nej herečku ale ona je blázen da Zka Efrona a to je chyba co kdyby ji opustil tak je v léčebně no jí sprominutím říkám a říkám to nerada je Pako *7* tak ahoj *9*
    • Re: Moje Vanesska

ale to by se jí mohlo stát s kýmkoliv jiným
      • hanka2341995

Re: Re: Moje Vanesska

Pravda
  • HSM

...Nádehrý... *14* *14* *14*
  • HSM

Já jsem byla v kině na HSM3 a je to nááááááááááááááááá ááááááááááááááááá
  • hsm

To bylo dobré,jak ten váš slavný muzikál dávali po 1. do televize,tak to bylo 1.den na STV a 2. na nějaké té české,myslím na Nově.
  • nelezte

kdo vanessu nemá rád tak ať sem neleze!!!!jenom jí závidíte!!!vanessa je dobrá herečka aji zpěvačka!!!!tak sem konečně nechoďte a když jo tak pište něco hezkyho!!jenom pro ty kdo sem lezou a vanessu nemají rádi!!! *1* *3* myslim to v dobrym

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit