Přejít na výpis diskuzí

Vanessa Hudgens

OSOBNOST 31.12.2006 
47202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vanesska12

Vanesska12

Van je ta nej nej herečka zpěvačka muj nej nej nej nej idol ashley je jenom nafintěná ,,kráva'' *3* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *5*
    • zanessska

Re: Vanesska12

Taky myslíš že Ashley je nejhorší viď a van je nejnejnejnejnejenjnejnejnejenjenej! ! *1* *1*
  • ZdAr

Zdarec lidi tak jak jste se tu měli..momentálně jsem neměla čas na to abych sla na pc...!tak doufám že se ozvete s nákyma novinkama ...
  • hanka2341995

Van

Vanessa je super!!
  • ....................

Vanessa je pěkná mrcha *16* *16*
    • Re: ....................

mrcha neni...vanessa je úžasnááá..
      • Re: Re: ....................

nejlepší by bylo potkat ji osobně *14*
        • Re: Re: Re: ....................

hlavně tomu jejímu úsměvu se nedá odolat *3* *14*
          • Re: Re: Re: Re: ....................

AHOOOOOOOOOOOJ JE HESKA VITTE
            *3* *3*

souhlasím s verčou vanessa je pí...
      • Re: Re: ....................

a nejsi pica ty??...znas ji??..ne??..

to neni
      *13*
    • hanka2341995

Re: ....................

Jak to můžeš říct??

to není je to skěla holka *16*
    • ....................

vanesa je skvěla holka a ja miluju jak hraje gabryjelu montezovou ze troje boltnen . *3* *4* *4*

to neni
    • lili1997

a jak víš že je van je mrcha když jí vůbec neznáš?????????? ty píčo jedna z kurvená
    • linda13

ty pico ty jsi skoc nekam ok tady witame jen chytry lidi a to ty asi nejses a mimochodem co ti vanesska prowedla hm tak dzklapacku ty ji neznas ani ja tak obe sklapnem oke tecka konec papa amigos cou pico skurwena bezdo haje nekam chces nebo klidne skoc z okna a nas tu bud ojedno ho mene hahaha *1*
  • ivetka936

Herci z HSM v ČR

Chcete, aby byli herci z High school musical i v čechách? Máte šanci, zapiště se do této petice http://zefron.blog.cz/0804/petice Příští rok mají mít herci z HSM turné po Evropě, ale na naši zemi zapomněli, ukažme jim společně, že i zde mají spoustu fanoušků. Zapiště se.
  • Vanessa je krásná a je to talent

vanessa je krásná, nadaná:)lIDI jí pořád nadávají, že se jednou slíkla, ale kdyby se radši koukaly samy na sebe co dělají...! a nepomlouvaly hvězdy! A ten kdo píše, že je hnusná tak bu´dto je slepý a nebo sprostě ZÁVIDÍ!!! *3* ... Mám ráda celý HSM 1,2,3.. nikdo mi tam nevadí nikomu nenadávám.. NIC MI TOTIŽ NEUDĚLALA... jsou supr.. a HSM taky:D miluji to *1*
    • Re: Vanessa je krásná a je to talent

podle toho,jaký kolem toho dělají humbuk,tak jsem myslel,že natočila švédskou 3 se Z.D.A.Efronem a A.Tisdaleovou a přitom všude ukazujou akorát jednu erotickou fotečku *1*
  • simca24

Van je nej!

Vanessa je ta nej zpěvačka a herečka.Je 100% lepší než Ashley!!!
    • Re: Van je nej!

souhlasim Ashlej je hrozne umela a Vanesa je prirozena *13*
  • ivetka936

HSM

Tak pro ty z vás, kterým stačí HSM 3 v aj a v trochu horší kvalitě, tak si můžete stáhnout na http://czshare.com/files/405544/_6v A/ Buďte trpěliví, server bývá přetížen, mně se to také povedlo asi až na po 10, ale povedlo, i v aj určitě pochopíte o co jde. Je to i nejlepší způsob, jak se jazyk naučit. Kdo si to stahne musí si ještě na www.stahuj.cz stahnout codec pack, nešel by obraz.
    • ivetka936

Re: HSM

Tak jsem to pro vás uložila na ulozto.cz, aby ste nemuseli čekat tady je odkaz http://www.uloz.to/918203/hsm3.avi je to sice trochu horší kvalita, ale není to nejhorší
  • hobelka

pochybuju

pochybuju ze nektera z vas zna vanesu nebo ashley osobne tak o nich netvrdte ze sou uzasny nebo hrozny sou to kraviny
  • piča

vanessa je piča je to uplná kráva
    • linda13

Re: piča

hele ty krawo drz zobak jinak za tebou prijebu a zbyje te jo ty pico skurwena newipadas o nic lepe kurwo bez jse wic pat jesli vanesse nefandis tak od cut tahni *1*
    • Re: piča

kajka -ses pica este veci-pac kazdej je necim dobrej a necim debilni no i kdyz u tebe pochybuju je ze na tobe neco DOBRYHO *5* *5* *16* *16* *16* *16* *16*
    • 21.4.1993

van

nechapu kajko proc ji urazis..nemluvis to nahodou o sobe??..vanessa je naprosto skvěláááááá...
    • ilze

→Tyhle← lidi nechápu! *7* Řekla bych že se tady máj scházet lidičky co máj Vanesscu rádí(jako např. Já! *14* *14* )
      ale někdo kdo jí nemá rád sem leze a pak tady píše nějaký hnusný a hlavně trapný příspěvky! Otázka zní:,,Proč sem vy cvoci lezete?! Jestli je tak špatná a jak ty říkaš ,,píča´´ tak proč si jednoduše nejdeš na osobnost ktera je podle tebe dobrá?! Fakt se nábízí ještě jedna zajímava otázka: Z čeho soudíš že je ,,píča´´? Udělala ti snad někdy něco? Řekla bych že 100% ne!
      VZKAZ PRO ZÁVISTLIVÍ HOVADA KTEŘÍ SI SEM PŘIŠLI VYBÍT VZTEK: Já si myslím že ten kdo píše na fanklubech úrážky, tak je nehorázně trapný a píše to sem jen proto že závidí páč v životě ještě nic nedokázal a kdoví jetli dokáže! Si fakt myslím že byste toho mohli nechat! Fakt na to nikdo není zvědavý!!!
      P.S.-Van je sqělá!!! je to nej herečka & zpěvačka co znám!!! Prostě good!!!
      VAN IS NUMBER ONE! *14* *14* *14* *14*
      • Re: Re: piča

já ale zas nechápu jak o ní můžeš tvrdit že je úplně úžasná když ji neznáš???
        • honey15

Re: Re: Re: piča

Ona je úžasná a naprosto s ilze souhlasim --- jo vííš úžasná je proto jak se projevuju super muzika filmy - a je přirozná a simpatická od pohledu anrozdíl od ashley tisdale -- to je umělotina
    • hanka2341995

Když se ti nelíbí tak sem nic nepiš jsi akorát trapná(nej)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit