-
vaness
Vanessa je dobrá mám ji ráda *3* *4* *5* *14* *10* -
Vanesska je super!
Vanessa je výborná herečka a zpěvačka moje druhá nej herečka a zpěvačka! *4* -
Vanessa
je to výborná herečka je vidět že je milá!a se Zacem jim to moooc sluší! -
TAKZE
Takže všetci čo melete že Ashley je nahovno a tak ste na veľkom omyle.
Ja mám rada aj Vanessku aj Ashleynku!Vashley sú proste NAJ!
Ja len podotýkam že Ash má lepšiu kariéru ako Vanessa.Totiž Ash nebola na nejakom konkurze.Ju si našli!
Ale proste Vashley *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Vanessa
Vanessa je teda lepšííí než Ashley...alespon podle mne..je to moje nej herecka a zpevacka..tak puáááá *14* *14* -
-
Re: Vanessa
jj mas pravdu *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Vanessa
Ahoj milá Vanneso jseš nejlepší než Ashley ona by prostě chtěla dostat Zaca,ale já vím že jí nechtěl ani nechce.Chce prostě tebe jseš nejlepší,jseš pěkná holka. *4* *9* *4* *3*
-
-
-
Yeah
joo Vanessa je fakt krásná...upe moc hele...:) to ale asi víte mno a jako kecy o tom že Ashley je lepší jak Vanessa??...škoda slov každej to ví že VANESSA je nejlepší ;) -
Stránky o Van
Ahoooj mrkněte se ¨na moje stránky o Vanesse Hudgens tady je odkazík www.oh-missvanessa.blog.cz a napiště jak se Vám líbí jsou tam žhaé novinyk a všechno o ní *14* *14* *14* *14* -
vanessa je nejlepsi a ji zac
vanessa byla proste dobra a hlavne je moc pekna a zac je taky moc pekny a jeto dobra zpevacka zatim nejlepsi kterou jsem kdy potkala a ma dobrou roli v hsm *4* -
-
Re: vanessa je nejlepsi a ji zac
moje řeč uplně s tebou souhlasím *1* *1* *3* *14* *15* -
-
Re: Re: vanessa je nejlepsi a ji zac
to te do jo souhlasim *1* *15*
-
-
-
Vanessa je nej
Vanessa je moc dobrá zpěvačka a herečka.V High School Musical byla její role moc dobrá. *3* Vanessu mám ze všech zpěvaček nejradši *14* a mám ji radši než Ashley Tisdale,kterou mám taky moc ráda. *1* Vanessa je prostě NEJLEPŠÍ. *1* *3* *14* *3* *14* *1* *1* -
-
Re: Vanessa je nej
ha víte všeci že ta vaše vesska neumí zpívat ?? v některých písních v hsm to za ni musela odzpívat Ash !! Takže neni zas tak supr ale Ash je nejj -
-
Vanessa
jsi mimo??..vanessa umíí zpivat..a nikde jsem neslysela ze by za ni musela zpivat Ashley..Vanessa je nejjjjjj..tak puááá *14* *14* -
Re: Re: Vanessa je nej
Neni to pravda
-
-
-
VANESSA JE NEJLEPSI
VANESSA JE NEJLEPSI A ASHLEY JE TRAPNÁ CHCE ZACA EFRONA ALE CHODÍ Z VANESSOU *15* *15* *15* *3* *3* *14* *14* *14* *1* *1* -
-
Re: VANESSA JE NEJLEPSI
no to neni pravda mam rada van i ashley ale vis ash chodi s jaredem a van se zacem a tak to je -
ashley nechce zaca efrona ma totiš nikoho jinýho a ještě k tomu zac chce ashley ale nejsou spolu protože ho ashley nechce *14* *14* a wanwssa je horší než ash *14* -
-
Re: Re: VANESSA JE NEJLEPSI
škoda že nejsou spolu zashley *14* *3* -
-
Re: Re: Re: VANESSA JE NEJLEPSI
Vanessa je v. jsem sní vyfocena *14* *14*
-
-
-
stebousouhlasim ale sharpay se aji tak chovala ale vannesa zase ma hezkou písen say ok *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *5* *3* -
Vanessa
uplne s tebou souhlasim.. *3* *3* *3* -
-
Vanessa
VANESSA JE NEJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ J..PUAÁÁÁ *14* *14*
-
-
ty si trapná... -
-
jo tamty seš trapná Ash nece Zaca má lepšího ale stejně byse k sobě hodili vííc Ash and Zac takže Zashley and Troypay !! a ne zanessa and troygab *14* *14*
-
-
-
VANESSA JE NEJLEPSI
VANESSA JE NEJLEPSI A ASHLEY JE TRAPNÁ CHCE ZACA EFRONA ALE CHODÍ Z VANESSOU *15* *15* *15* *3* *3* *14* *14* *14* *1* *1* -
-
jn pro waši milou informaci ashley ubec o blbýho zaca nestojí má swýho přítele a ten je mnohem hezčíí než celej zac!!jo a ještě jeda wěc jako můžete ubecporownáwat ash s vanessou??ash je dokonala zaa to vanessa nicproti níí..alee jeto kr..ASH JE NEJ! *14* *7* *7* *9* *1* *1* *5* *5* *8* *15* *5* *5* -
-
naco takovy blby keci a nadavky stejne je to tak a nic s tim neudelate -
já vím vy lesbičky máte potrhlý názory na jiné holky než je vaše idolka -
ty sy nenormální že je venesa k... tak na to zapomen je ze všech nejjj rozumíš ty trubko.a zac je proste k sezraní tak zalez.a ze o zaca nestojí je pravda v tom jediným ti dám za pravdu.syce je ash hezká a má ji ráda ale na vanessu fak nemá *8* .
-
-
Vanessa je sice lepčí než než Ash ale Ash Zaca 100% nechce!!! Tyhle kecy fakt nesnáším!! Dyť Ash má už pěkně dlouho přítele!!! *16* -
bohužel,nemáš pravdu protože, ashley ho vůbec nechce jsou jenom dobří kámoši..!! a navíc ashley má přitele... -
-
souhlasím tak neke že chce ash zaca když to není pravda má jareda!!!! Nic nevš tak zklapni!!! *13* *16* *5* *14* *14* *10* *9* *1* *1* *3* *13* *5* *15* *16* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8*
-
-