-
Download
Tady sem vám nahrála obě alba Van tk stahujte jak je libo - jsou v jednom souboru http://uloz.to/668490/vanessa-hudge ns-full-albums-identified-and-v.rar -
Vanesska
Vanesska je fakt dobrá.Mám jí radši než Ashley,protože ta mi přijde moc umělá kvůli těm plastikám.High school musical jsou boží filmy a už se móóóc těšim na třetí díl. *1* Vanesska je krásná a hlavně moc dobře zpívá a její písničky jsou krásný,třeba SAY OK.Je škoda,že jsem nikde neviděla její CD,protože je fakt super. *3* *15* -
-
Re: Vanesska
Ash si dělala plastiku?! V jejím věku jo? *7* *7* *13* někdy by to chtělo přemejšlet!! ale nechtěla sem tě urazit!!! *4*
-
-
Van is number one!!!=-)
Van je sqělá!! Je hezká a krásně zpívá!!! Se Zacem sou prostě dokonalej pár!!! A když někdo říka že se k Zacovi víc hodí Ashley tak mele pěkný sračky!!! S Van jim to hrozně sluší!!! -
VANNESA
MA HEZY PISNICKY NEJVIC SE MI LIBI SSAY OK *3* *1* -
-
Re: VANNESA
máš pravdu ale say ok se mi moc nelíbí *1* *5* *15* -
-
Re: Re: VANNESA
Podle mě je nejlepčí písnička Sneakernigt!! Ale Say ok má zase božíí klipík ze Zacem!!! *14* *14* -
-
Re: Re: Re: VANNESA
jo a ještě baby come back to me.. je taky moc skvělá..
-
-
-
-
Van is ney..!!
Vanessa je pstě ney..a jestli někdo má něco proti ní tak ať sem neleze pač ot nikoho nazjímá a je s tím doost trapnej..a ti co maj rádi vanessu souhlasí se mnou..pstě van *14* *5* -
sorry
Ahoj pardon mam tady kamošku z New Yorkru jinak ja su češka ok? Vanessa je super a už se těším na 3 -
Vanessa is good
Hello I am Gabriella and my live is in the New York.Say Ok is best song on the world.I dont speak Czech or "marcik" is name my best friend in the czech republick Vanny you are best and HSM too.Bye and Ahoj is english Hello? *3* -
-
Re: Vanessa is good
Na to že seš z ,,New Yorku´´ tak je tvá anglina dost mizerná!! Ale jinak good pokus!!! A mimochodem ty věty teda moc smyslu nedávaj!!! *1* *1* -
A ani tak by Ti to nikdo nežral. -
No, ta ájina teda nic moc. Měla by sis jí nejdřív naučit a pak sem psát. -
hello Vanesso.I,am Czech Republic my name is filip.pazout. -
-
Re: Re: Vanessa is good
zapomněl napsat from
-
-
-