Přejít na výpis diskuzí

Vanessa Hudgens

OSOBNOST 31.12.2006 
47202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ash

podle mě by měla vanessa hrát sharpay protože mi připadá namyšlenější..proti Van nic nemám ale připadá mi tak..
    • Vanessa

nejsi nahodou mimo??..mas vubec oci??...vanessa je skvela nejen ve filmu ale urcite i ve skutecnosti tak laskave sklapni..puááá
    • misisek

Re: Ash

Já si taky myslím, že je nafoukanější, ale nechápu proč... No jo, ale to je jedno, do toho mi nic není, jaká je. Pro mě je důležité, že skvěle hraje, nikoho neuráží, a "neleze jiným do zelí". *4*
  • Vaneska je naaaaaaaj

Vanesska je naaaaaajlebšia spevačka a herečka jeeeee kraaaaaasne a taaaalentovana.no jekraaaaaaaaasna.VANESSA VANESSA VANESSA VANESSA VANESSA VANESSA VANESSA VANESSA VANESSA VANESSA VANESSA VANESSA.
    ked chcete pozrite sa na moj web www.oh-missvanesa.blog.cz *14*
  • Je best!

Vanessa???Ta je nej prostě ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ
  • Van is the best

Vanesska ¨je ta neeeeeeeeeeeeeeeejleeeeeeeeeeeeeeep šíííííííííííííííí
  • vaneska

tak kdo rika ze je vanessaka je cuze tak ten do tic ni je kre ten jj vaneska je super holka *14* *14* je super holkka faj je stras ne krasna ale nej sem lezba jo sem jesi fanynka
    • Re: vaneska

mas pravdu *15*
  • ....

Je to Barbie s černýma vlasama...A vypadá dost namyšleně...Ale kdo dneska není. *7*
    • Vanessa

to ze je hezka neznamena ze je namyslena...podivej se na Ashley...!!!...ty asi moooc hezka nebudes ze??? *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    • Re: ....

alepprece ze se vam zda namyslena jeste neznamena ze je namyslena! sice ash se mi zda lepsi ale van je taky dobra a me se namyslena nezda! *4*
  • "Je nej"

Podle mně je Vanessa prostě nej. Nikdy neodsuzuji herce. Jenom ty, o kterých vím, že jsou fakt nuly, a že by neměly hrát ve filmech. Ale Vanessa je fakt dobrá holka. Neznám jí, ale připadá mi dobrá. Samozřejmě, každý má nárok na svůj názor. *3*
    • VANESSA

no van je nejlepčí mam o ni blog *14* www.van.blog.cz *14* určo se koukněte na ten blog
  • Film

Dneska daval na prime film Letka Bouřliváků a tam Vanessa taky hrala
  • ?!

vanessa je super *14*
  • ?!

Podla mna su na svete omnoho talentovanejsi a takisto rozumnejsi spevaci a herci ako Vanessa... *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit