-
vanessa
Vanessa je mo´c super!!!!! *4* *4* *4* -
-
Re: vanessa
jo to teda není ona bude super až se ze mně stane víla *8* *13* *16* *10* *7* -
-
Vanessa
no s tebe se asi nikdy vila nestane...VANESSA JE NEJJJJJJJJJJJJJJJJJ... *14* *14* *14*
-
-
-
nenadávajte
Hele tak když se vám Van nelíbí tak sem nelezte.My taky nelezem do profilů vašich oblíbenců a nepíšem tak že sou to úchyláci a podobně.A když máte radši Ashley tak běžte do jejího prifilou a pište si tam jak je úžasná.Mimochodem já mám ráda Van a Ash stejně. -
-
Re: nenadávajte
mě se taky líbí Vannesa s Ashley stejně *3*
-
-
vanesska
Vanessa je tan nejlelepší a nezajímá mě co si kdo o ní myslí. Kdo si nemyslí, že je super? No myslím, že asi všichni co si to teĎ čtou nebo sou to paka, kerý musejlízt všede *15* -
-
Re: vanesska
No, tak ja ti poviem ze ja teda nemam rada Vanessu ale ty zas nemusis mat rada Ciaru, alebo dakoho koho ja mam strasne rada....
Ale aj ked ja mam rada dakoho ineho, nepisem ti ze si pako len preto ze nepocuvas Ciaru...
No a toto je diskusia kde pisu ludia svoje nazory na Vanessu a nemusia ich mat zrovna take ze Vanessa je ta naj spevacka...
A ako vidim tak vecina ludi hovori ze Vanessa nema ani talent ani rozum... *9* -
-
Re: Re: vanesska
hmm...a ty ten rozum mas??? *1* *1* co lezes na van profil????...lez si na nejaky jiny
-
-
-
Van
náhodou Van je super. stokrát lepší než Ashley -
-
Re: Van
Taky si myslím, že Van je 100krát lepší než Ashley! *3* *4* *1* *1* -
-
Re: Re: Van
To si nemyslím *9*
-
-
-
will
Van již natáčí film Will!
*3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* Se na něj moc těším! *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* -
-
will
už asi tak 10 let blbe *8* *1* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *8* *8*
-
-
Vanessa
Bože...já nechápu na oc sme lezete,když tu chce jenom nadávat....to je ta inteligence mno... -
---
je to čůza -
-
Re: ---
a ty si debil...co sem lezes kdyz na ni nadavas??..VANESSA JE NEJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ JJJ.. -
tak za 1 ewa farná není žadná čuza to si zapamatuj!!!!! *16* *8* -
ještě kdybys o ní něco věděl!!!! *1* *15* *13* -
To teda neni! Jak jsi na to jako přišel? -
máš recht *15* -
-
Re: Re: ---
nemá! a ty taky ne
-
-
to teda neni *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5*
-
-
vanesa
vanessa *4* je dobra *15* ale pro mě je lepši ashley *4* *14* -
jejda
Boze naco sem leziete vi debilkovia ked cete nadavat na Van...je to sexica..
Cem sa s nou vyspat a olizovan jej zadok a kusat bradavocky jej a ona mne bude stlacat penis a zacne mi ho ohmatavat a kusat donho ..a da mi nanho slahacku a zacne ho olizovat *5* -
-
...
Jeeeemi ty si takeeeee prasa az to boli.... preco tu sakra pises take nechutnosti?? *9* *9* -
Re: jejda
jseš úchylnej nebo tak nadrženej!Udělej si to pod peřinou a netahej to sem! Nikdo na to není zvědavý!
-
-
...
Ja fakt netusim co je na nej take uzasne.
Kludne mi to napiste do komentarov.Ja vam poviem preco ju nemam rada a preco NEMAM dovod ju mat rada...
1. Spievat nevie, teda mozno ano TROCHA, ked sa to upravi v studiu ale strasne meci a tie jej pesnicky su fakt nudne a trapne
2. Cely cas co hraje HSM sa usmieva a skeri ako debil, proste hrat tiez ee
3. Ako uz vsetci vieme, aj sa sprava ako debil.Aj ked sa ospravedlnila bolo to hlupe...
Inak nasla som par fotiek na internete z jej sukromneho albumu a keby ste ich videli tak by sa vam asi nezdala uz taka mila a zlata...
Podla mna je Ashley Tisdale lepsia vo vsetkom co som napisala aj ked nieje tiez daky super zazrak ale ja mam A.Tisdale celkom rada je celkom zlata...
Takze ja ju nemam vobec rada *13* *9* -
-
Re: ...
Všechno to je jenom věc názoru.A já sem viděla fotky z jejího soukromý a zdá se mi-jak ty říkáš-milá a zlatá pořád! *5* -
Re: ...
Souhlas! *13* -
-
ahojky
ahojky lidi jak jde zivot?? *7* *7* *7* *3* *3*
-
-