-
vanessa
vanessa je prohnila civava a prdi -
vanessa
vanessa je prohnila morska okurka -
Van je nejky!
Vanesska je supeeer! Co ji gtady všichni pomlouváte!!! *9* *5* -
-
Re: Van je nejky!
Máš pravdu!!! Ona je prostě nejky!!! Ani to neumím popsat jak je super!
-
-
VANESSA
znáte někdo prosím nick Vanessy na MySpace???jestli ano,tak mi ho prosím napite na můj e-mail,díky moc=) -
VANESSA
VANESSA. CO SE DA O NI RICT? ASI JEN TO ZE JE PEKNE HNUSNA HLOUPA A NEMA ZADNY TALENT O KTEREM MLUVITE!!!! JE HNUSNA!!!! CASTO SE KSICHTI JAKO ORANGUTAN A VLASY MA JAKO KOSTE!!!!! POSTAVU JAKO HROCH A VUNI MA ASIK TAKY TAKOVU!!!!! CHYTRA ZROVNA TAKY MOC NENI!!!! A NEUMI ZPIVAT ANI HRAT!!! OPICE Z POPELNICE!!!!!! FUJ FUJ FUJ -
-
Re: VANESSA
tak zaprve to je si myslim tak že všichni co ji pomlouvate ji zavidite není sice žádnej andílek ale i tak...mimochodem jen kdybys chtěla vědět vanessa je oceněna jako nejlépe oblékaný teenager od 18-20,postava jako hroch...řek bych že je spíš hubená *4* a to jak ona voni to nemůžeš vědět protože si nikdy na vlastni oči vanessu neviděla jo jen tak mimochodem je lepší aby se usmívala než aby se mračila nebo brečela,jo a orangutan vypadá fakt jinak *1*
-
-
Vanessa
Podle mě je to fajn holka a se Zacem se nerozejdou je to dobrej pareček ktery je nerozlučný *14* -
......
marcy: ale ona se se Zacem nerozešla,i když je pravda že Zac rád flirtuje ale jsou pořád spolu *4* -
Zanessa
Ale ona se se Zacem nerozešla :) -
....
mě vanessa nevadí a podle mě(můj názor)je dobře že se rozešla se zacem s nějakým sukničkářem by asi dlouho nevydržela že?
omlouvám se všem fanouškům zaca ale je to prostě můj názor *5* *16* *3* -
Vanessa
Přesně....Van mám radši,ale nikdy bych jí nenadávala jako Van nadávaj tady.Někomu se líbí Vanessa,někomu Ashley.Ale nevidim důvod proč nadávat.