Přejít na výpis diskuzí

Vanessa Hudgens

OSOBNOST 31.12.2006 
47202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lowkuju ji

Je celkem v poho ae nejradši mám JESSE MCCARNEYHO *3*
  • ahoj

*4* *4* mám ji ráda *4* *4*
  • Aha =D

Tak Vanessa i Ashley sou super.A proč tady nerozebíráte i nahé fotky Ashley?Vždyť to neudělala jen Vanessa.Mno to je jedno,ale stejnak je mám obě ráda.
  • ....

Ten muzikál ze střední je teď nějaký hit nebo co???Já jednou viděla jedničku a vůbec mě to nebavilo tak nevím... *1*
  • hsm

Vanessa je fakt nej ale je blby ze byla naha v casaku *9*
    • Re: hsm

to bylo právě nejlepší *1*
  • aslin

velmi sa mi paci toto film labo najkajsia vanessa
    • Re: aslin

aj mne sa paci tento film a tez je v tom najkrajsia vanessa *4*
  • Jj

Nooo tak Vanesska je najkrajsia baba na celom svete kazdy ma svoj nazle je fajn aspon myslim je straaasne krasna *14*
  • Vanesska

Velmi sa mi páči Vanesska a je super herečka aj speváčka.milujem ju.
  • vanessa

Myslím si že se chová jak nějaká hodná holčička v tom filmu,Ale jen se předtvařuje. A myslí si co není!!!!
  • Vanessa

Niektori tu hovorite ze je naj spevacka!!! Hahaha!!!!!!!!! *1*
    Ja vam nerozumiem....Chapem vase nazory a aj to ze ju mate radi ale to ze najlepsie spieva na celom svete je pekna HOVADINA!!!!!!!!!!!!!! Vy ste asi od nej posadnuti ale napr. taka Aguilera ma, uznajte, omnoho ale omnoho lepsi hlas.
    *7* No a moj osobny nazor je taky ze nevie ani hrat a ani tancovat a teda podla mna su jej pesnicky strasne nudne a suche...ja by som asi nevydrzala pocuvt ten jej mecavy a nudny hlas viac ako 10 minut ja by som asi zaspala. *13*
    No a ako vsetci vieme ani mudra moc neni *9*
    • Vanessa

ty si asi kráva ze??...kazdy ma jiny hlas ale vanessa je popularni chapes to??? *14* *14* *14* ....Aguilera je proste nudna i kdyz ma dobry hlas...alee proste neandrtalcum to nejde vysvetlovat...kazdy ma svuj nazor ale tady je muj..
    • Re: Vanessa

Tak to je pravda. Xtina zpívá úžasně, a nějaká Vanessa na ní nemá! Sice nemusím styl Xtiny, ale má talent, který Van nemá.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit