Přejít na výpis diskuzí

Vanessa Hudgens

OSOBNOST 31.12.2006 
47202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vivienne.uzunov

veni

chtěla bych mit jeji telefoní čislo to by bylo super *3*
    • všechno nejlepši

ahoj vanesso moc ti gratuluju k narozeninam promin že ti pišu o 2 dny pozdě ale dřív jsem to nestihla a jo ještě vesele vanoce ahoj napiš mi dyštak na e-mail telefoni čislo prosíííím iky ahoj *4* *4*
    • Re: veni

jA TAKY *3*

jo ja taky tobi bilo žužo *3*

jj taky by jsem chtěl mít telefoní číslo. *14*
      • Re: Re: veni

To byste moc peněz protelefonovali a navíc byste museli umět dobře anglicky.
        • Vanneska

Víš co,anglicky umim peníze mám tak mi zbejvá jenom dostat to tel. číslo. *1*
          • Re: Vanneska

aha,tak vy jste obě ženy,tak jsem to moh napsat v ženském rodě.Tak ty třeba anglicky umíš dobře,ale ta 2.o sobě tvrdí,že má 8let,tak ta by jí mohla asi říct jedině-Hi,Vanessa I love you-ale pokud se učí anglicky od mateřské školy nebo od 1.třídy ZŠ,tak třeba umí dobře
            • Re: Re: Vanneska

Já ti věřím

já jsem jak Radka Fišarová narozen ve stejný den,tak si to tu můžeš zjistit

Je mi 20 let,takže bychom si (možná) padli do oka. *3*

Já jsem učitelka angličtiny.
    Ahoj zdravím všechny fanoušky této herečky a zpěvačky a chci vám říct že mám její icq
    • Re: ICQ

mas i eji skype?dala bys mi ho prosim *8*
      • Re: Re: ICQ

má jenom icq chceš????
    • mileys

Re: ICQ

to asi těžko když icq nemá *1* *15*
      • Re: Re: ICQ

Tak to teda má na to vem jed srovnal jsem si u toho (icq) všechno její věk atd.. a všechno souhlasí
  • kde se bere

tolik lidí,co Aničku nemají rádi *7*
  • zac_and_vanessa

Hi everybody !!

Hi everybody!

Can not in your language, although nothing, but I believe that you will understand.
    When I was a minute off, I was looking on the Internet, where we have fans everywhere, and I decided that, for them to do at least happy that scrapping. I hope that you and I am comforted. When I had to translate some of the contributions from you, found that the circulating about me and what is not true: (. For example, that someone my own, or Vanessa ICQ. I can assure you that we really do not have ICQ, so that Who says that it is only trying to pull a tiny bit:). I hope that you all great and I hope to have you arrived Our next High school musical and you have it great joy, as well as we:) .. I slowly Good bye, I have nozzles me, or Vanessa time again We are happy to write. Keep the beautiful.

Love Zac
    • mileys

Překlad

Ahoj všichni!

Nelze se ve svém jazyce, i když nic není, ale věřím, že budete rozumět.
      Když jsem byl na chvíli vypnout, Hledal jsem na internetu, kde jsme fanoušci, a rozhodl jsem se, že pro ně udělat alespoň rádi, že sešrotování. Doufám, že vy a já jsem potěšil. Když jsem musel přeložit některé z příspěvků od vás, se zjistilo, že v oběhu o mně a co není pravda: (. Například, že někdo vlastní, nebo Vanessa ICQ. Můžu vás ujistit, že jsme opravdu nemají ICQ, tak, že kdo říká, že je to jen snaží vytáhnout trošičku. Doufám, že jste všichni skvělý a doufám, že jste dorazili Naše další High School Musical, a vy jste to velikou radost, stejně jako my .. I pomalu Sbohem, mám trysky mi, nebo Vanessa době opět Jsme rádi, že můžeme psát. Mějte se krásné.
      Love Zac

vanessa je moocinky good holčena ktéra umí zpívat a hrát ve filmech moc ju obdivuju je aji moc pěkná ashley na ni nemá
  • nvm

no zajímalo by mě akorát co by dělala kdyby nehrála v HSM a nechodila se zacem..to by po ní ani pes neštěkl...a když napíšete na google Vanessa Anne Hudgens najde vám to spíš odkaz na zaca protože je oblíbenější:D:D:D *15* je mi krajně nesympatická *8* ale to je můj názor tak prosím žadné urážky *5*
    • Re: nvm

však Zachariáše by bez toho hsm taky nikdo neznal
  • vanessa

Ako hm, na prvy pohlad mi nie je az tak sympaticka, a newem ako by si s herectvom poradila keby nehrala v HSM.
    • Re: vanessa

mi je sympatická na všetky pohľady *14*
  • ...

VÍTE jak tady někdo píše že je mrcha a někdo nATO odpovídá.,,jak to můžeš vědět když ji neznáš´´ tak jak ten muže vědět že je supéér ??!!trochu ujetý ne?§!jo a mimochodem je to p*ča *15* *15*
    • high school musical

hello.ister gwe"
    • Re: ...

jo a vis treba to ze si taky pica??..kdyz vis ze je ona tak jak muzes vedet ze ty nejsi??..tak to bych rada od tebe pochopila..
  • ilze

Koukněte na můj blog!

Lidičky Pls koukněte na mů bloQ→http://mujblogysek.blog.cz
    & zanechte komentík! díky motz
    P.S. van je ta nej herečka, zpěvačka atd!
    Je pstě nej=*
  • 21.4.1993

Vanessa ..

Vanessa je nej zpěvačka a herečka..
    • Re: Vanessa ..

ne
      • Re: Re: Vanessa ..

hmm..a nejsi nahodou osel??..ne??..ale jo..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit