-
muj_nazor
když ji tak nesnášíte proč leze na její stránky HM? *7* *5* -
můj názor... \m/
tahle kurva se se slávou stejně jen přiživuje na Zacovi (kretén stejně jako ona...)a k těm fotkam kde je nahá... asi každá celebrita je jednou nebo víckrát viděna nahá... kdyby se ty fotky nedostali ven teď tak někdy jindy nebo by zapracovali paparazzi takže to neřešte .. a jestli je děvka nebo ne tak to snad ví jen ona... *7* mno to je asi všechno co sem chtěla říct.... *8*
AVE SATANAS
METAL FOREVER\m/ -
-
Re: můj názor... \m/
hele je to tvoj nazor a ja to ho nieberem, i když souhlasim s nikol že zavist je svina...no ale k tomu čo som chcela napisat- baby uprimne kolko vam je rokov? 14, 15, 16....?me je 16 a možem povedat že som sa od svojho chalana ne jeden raz nechala fotit naha, a uprimne vam poviem že sa za to nestydim, a nesom zadna kurva lebo take neco, jednoducho to robim pre svojko chalana. a aj ked si myslim (a ne len ja) ze na tych "erotickych"fotkach nieje Vanesa ale iba jej celkem podobna baba,tak aj keby to naozaj bola ona tak to jednoducho robila tiez len pre neho a uz v zadnom priepade nemala v plane davat tyto fotky na net -
-
Re: Re: můj názor... \m/
a preto si myslim ze nemate nejmensi pravo ju tady urazat a nadavat jej do kuriev...lebo ja uz tiez mam zazite svoje a viem o com je rec a obvinenni ze je niekdo kurva jen preto ze se nechavyfotit nahy je dost silne a clovek ktory toto vypusti z huby by ta mal za seba stydet
-
-
uz nikdy vzivote vanese nenadaveeeeeeeejjjjjj *13* *16* -
ty pipinojenom zavidis -
víš, já ji dřív taky nemusela, nevim proč ale ted ji mam celkem ráda, nevim čím to je , ale bude to asi tím,že jsem si uvědomila, že sem uplná nula, nic neumím,ve škole rozhodně nepatřím k premiantům, zpívat neumím, prostě nic, bude to tím že jsem jí záviděla(má pěknýho kluka, ona sama je pěkná,krásně zpívá, dobře hraje, má spousty fanoškú, je slavná, bohatá,... a co jsem já????NIC jen sem jí záviděla a ty jí taky závidíš páč proč bys o ní takhle mluvila????něco jinýho je, když toho člověka znáš, tak to chápu, že ho můžeš nesnášet, ale člověka, kterýho znáš jen z filmů, fotek, apod????to těžko...njn závist je nepěkná vlastnost... *3* *3* -
-
takže podle tebe každý kdo nemá rád/nenávidí Vanessu ji automaticky závidí *7* chtěla jen říct svůj názor a to že ji nemá ráda neznamená že ji závidí a pouze to oznamuje chápeš? já proti ní nic nemám ale ona ji nezávidí to si jen namlouváš protože máš Vanessu ráda a všichni co oni řeknou něco hnusného ji podle tebe závidí tak to vidí všichni když někdo řekne něco hnusného o jejich oblíbenci *15*
btw souhlasím metal forever -
-
Re: Re: Re: můj názor... \m/
nepatřím mezi fanoušky ale nesnáším, když někdo někoho uráží ale to je fuk
-
-
Ona neřekla,že ji nesnáší,tak co to tu řešíš?A nuly jsme oproti celebritám všichni,nedá se s něma srovnávat,takže nějaká nenávist vůči nim kvůli tomu,že jim závidíme to je docela blbost.To bychom rovnou mohli nesnášet všechny celebrity.Spíš ji srovnáváme s ostatníma celebritama.Takže se uklidni a 2 krát si po sobě přečti co píšeš.Jinak je fakt,že se proslavila jen díky High school musical.A já osobně ji nemám ráda.Kristen Bell,Alexis Bledel......Zaca Efrona bych vyměnila za Iana Somerhaldera,prostě se mi líbí úplně jiní herci a zřejmě ne proto že Vanesse závidím *15* -
-
máš nějakej problém s mým pravopisem???hádám, že ty máš určitě z čj za 1, že???? *1* -
a proč sem lezeš, když se ti líbí úplně jiní herci??? *7* -
-
Re: Re: Re: Re: můj názor... \m/
Jako tady je zákaz vstupu těm,co Vanessu nemají rádi?Ještě řekni,že jsi tady nikdy neklikla na herce kterého nemusíš *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: můj názor... \m/
ne neklikla a i kdyby tak o něm tam nebudu psát, že je kretén...
-
-
-
no jo, ale když o ní říká, že je to děvka a uráží ji tu, tak ji podle mě na 99% nesnáší, jo a ještě něco, dělá vám dobře tady někomu, koho ani neznáte nadávat do kreténů apod.????asi se hodně nudíte že???ale tak co jinýho by zamindrákovaní lidi mohli jinýho dělat že???no tak ti je asi vše... *3* -
-
Hej tohle byl docela vtipnej příspěvek *1* prý-dělá vám to dobře nadávat tady druhejm do kreténů? a potom sama řekne že jsou zamindrákovaný a kdo ví co ještě *7* *15* -
-
,zamindrákovaní,-to je urážka????od kdy???? *7*
-
-
-
-
já jí nic nezávidím je mi jedno(proč se na osobnostech používá slovo:závist tak často?? *7* )jenom se vyjadřuji k tomu co se píše tady v téhle diskuzi k těm pár posledním příspěvkům co jsem si přečetla když jsem se dívala na nejoblíbenější celebrity na osobnostech ale to neřeš...sic je pravda že některým osobnostem závidím ale to jako např. Tarje Turunen ale to je vedlejší...mno asi tak *3* -
-
tak se radeji nevyjadruj..vis proc se tu pouziva casto slovo zavist??..protoze nekteri ji jednoduse zavidi slavu,jejiho pritele Zaca a jak je hezka vis??..
JA MAM VANESSU NEJRADEJI..JE SKVELA HERECKA A ZPEVACKA..JE FAAKT SUPER TAK SE LASKAVE DO TOHO NESER.. *16* -
-
ty si stejná píííííča a kurva jako vanessa když se ti líbí!!!!!!já nechápu jak se někomu může líbít když je to jen kráva nafintěná!!!!jo a mimochodem asi to tu píšu jenom proto že jí zavidim jak je hezká,slavná,bohatá ALE TO NENI VŠECHNO JÁ JÍ ZÁVIDIM HALVNĚ ZACA!!!!!!!kdyby s nim nechodila tak mi možná ani nebude vadit!!!!takže jako já doufám že se CO NEJDŘÍV rozejdou tod´ vše sbohem vanesso-kráááávo a a děvko!!!!!!!!!si trapná ale ted UŽ FAKT SBOHEM NEŽ SE POBLEJU!!!!!!!!!FUUUUUUUUUUUUUJ -
-
jsi naivni pica..na tebe tak ceka..na takovou kravu..Zac neni blby aby se s ni rozesel vis??..jsi jednoduse naivni krava *16* -
a taky seš pěkně blbá!!!!!!!!si jako myslíš, že zac čeká na tebe jo???? *1* na nějakou pííííču z čr??????????? *1* s tos mě pobavila...
-
-
-
-
-
-
...
A co si ty když napíšeš ty "ti" nauč se českej pravopis...do kolikátý chodíš do třetí? Nebo ještě do jeslí? Víš vůbec co to je? -
...
jinřiško ty malá čubko ona se fotila nahá! Jak ty můžeš vědět že to děvka není? Di si učesta panenky, hm? Z toho že Vanesska je nej vyrosteš -
-
Re: ...
mam taky pocit ze ty by si sa mala vratit do jesli terry lebo taketo obvinenia kere tady na všetky hadzaš su smesne a detinske ... a podle me je sex uplne normalna vec a ked ho ma nekto rad tak je to len a len vec a nekomu inemu je do toho nic... a mali by ste si uvedomit ze vanesa tie fotki nefotila s umyslom je zverejnovat, su to fotku z jejho sukromi... dovedete si vobec len predstavit ako by vam bolo keby ste na tech fotkach boli vy? -
-
Re: Re: ...
Vanessa ty fotky původně nafotila pro Zaca a neměla v úmyslu je zveřejňovat!Bůh ví,kolik celebrit tohle udělalo!Třeba to někdy v mládí udělal někdo i zvaší rodiny a to by jste o něm taky říkali že je devka???? *13* *13* *13*
Je to její soukromí a vám po něm nic není,tak si ty "POMLUVY"necte pro sebe!
Vanessa je prostě nej a nikdo na ni nemá! tak se sklidněte! *13* *14* *14*
-
-
Re: ...
tak má ráda erotiku,co je na tom *7*
-
-
Vanessa ..
Vanessa je proste nejlepsi herecka a zpevacka kterou znam..je faakt skvela.. *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
vanesska
vanessa is good girl *14* -
poro vanesku
Vše nejlepší k narozeninám..seš moc dobrá herečka aji zpěvačka a ať ti to se Zacem dlouho vydrží.. *14* *14* *14* -
-
Re: poro vanesku
A Vanessa si to určitě přečte,co? *15*
-
-
krava tery
jo a ti ti tery ona neni drvka myslis si to jenom ti jedina vidis nikdo to sem nepise zej edevka nesi nahodou ti devka?asi jo! *10* -
pro vanessku
a zac ji neopusti chapetë to?asi ne ste blby on ji miluje chape to tady nekdo?vanessko vsechno nej k narozeninam jo a pozdravuj zacka:-D *1* ne delam si srandu ani ho neznam ani tebe ale znamte z filmuuuuuuu a z high school musical si tam skvela *14* -
-
Re: pro vanessku
ZAK JI MILUJE! HELE ONA ŽIJE V USA TAKŽE NEVÍ ŽE JÍ PŘEJEŠ K NAROZKÁM A NEMÁ ČAS NA WEB.NEJSI TROCHU BLBÁ? *3* *15* *5* *4* *13* *13* *13* *1*
-
-
jindriska
vanesska neni zadna devka ti kravo *13*