-
Vanessa Mae
Má dneska narozky, tak všechno nej a ať jí to hraje pořád stejně dobře *3* Podle mě je to na housličky absolutní špice *4* A navíc její písničky (a obzvlášť Destiny) byly v Sailor Moon, což je mý zamilovaný anime už pěknejch pár let *14* I kdyby mi ta muzika zaboha nic neřikala, musela bych bejt i tak její fanynkou *4* -
Destiny
Ahoj :) Prosím, nemáte někdo nějaké noty od Vanessy Mae? Nejlépe Destiny, ale klidně jakékoliv jiné. Byla bych moc vděčná ;o) Kdyžtak na e-mail ma.i.a@seznam.cz *3* Díííky moooc :) -
NOty
Ahoj lidi. Prosím nemáte nějaké noty od Vanessy Mae? vsude je schanim na internetu,ale nemuzu je najit. tak kdyby nekdo mel nejake doma prosim poslete mi je na meil hanunulilinka@centrum.cz. Mockrat dekuji.:) *4* *4* -
Wow
tak to je teda něco. já jsem hrála na houdle 5 let, a je to šílená dřina. když jsem ji slyšela, běhal mi mráz po zádech. ona hraje dokonale. no, a chtěla bych jí k narozeninám popřt hodně úspěchů, lásky a štěstí. mimochodem, Vanessa na svůj věk vůbec nevypadá *3* -
...
všechno nejlepší... *4*
vanessa má obrivský talent, ted jí poslouchám a nemůžu se toho nabažit... *14* *14* -
Prosba
Mrzí mne, že jsem ji ještě neviděl. Loni jsem měl už jiný program. A tak bych chtěl požádat, pokud se Vanessa rozhodne opět přijet, dejte mi vědět. Moc dík. *4* -
noticky
ahoj, nemate nekdo od ni noty. treba Storm nebo toccata and fugue??
muj mail je janidloplachy@seznam.cz -
*6* *6* *6* *14* *14*
-
jsem také Vanessa a jsem větší než ona
-
já jsem taky Vanessa