-
Re: Re: Re: KOUPÍM CHLADNÝ JAKO LED
Ajoj filmek mame. kolik nebo co muzes nabidnout? -
Re: Re: KOUPÍM CHLADNÝ JAKO LED
Ahoj, mám velký zájem o dvd filmu Chladný jako led. Napiš mi kolik za něj chceš a možnosti dodání. Dík -
Re: Re: KOUPÍM CHLADNÝ JAKO LED
Ahoj, měla bych veliký zájem o tento film nemůžu ho nikde sehnat, takže jestli by to bylo možné byl by to zázrak.
Děj prosím vědět co a jak a za kolik.
Dík Lenka -
Re: KOUPÍM CHLADNÝ JAKO LED
ahoj,chci Vám sdělit, že mám doma dvd filmu chladný jako led v češtině, a tak se ozvěte kdo máte zájem.ahoj *13* -
Re: Re: Sháním film CHLADNÝ JAKO LED
ahoj, myslíš že bys mi mohl tento film poslat poštou na dobírku? Předem děkuji za kladnou odpověď. TJ -
KOUPÍM CHLADNÝ JAKO LED
Ahoj Koupím film Chladný jako led na dvd v češtině. Klidně pište sms ozvu se.Tel.:721983539 -
Re: Re: Chladný jako led
Ahoj scháním tenhle film, je možno ho ještě koupit? 721983539 -
Cool as ice
Ahojte... pls, nemáte někdo tenhle film v angličtině??? díky -
Sháním film
Čau, nemáte někdo film Chladný jako led s Vanilou ? Jestli jo, ozvěte se na můj e-mail, xrkx@seznam.cz, nebo na 721743153, koupím tento film na DVD cca 500 Kč !!!!!! -
film
http://kris228.blog.cz tady jsem našel celí film ale nefunguje prostřední odkaz tak to zkus .jo říkal si že máš film z kazety . *5* -
Re: Re: CHLADNY JAKO LED
Ahoj, prosímtě, ráda bych ten film od tebe koupila za nějakou slibnou cenu. Sháním ho jako dárek k Vánocům, tak se prosím ozvi na můj mail. Díky *3* -
Soundtrack a film chladny jako led
Tak uz je to snad v poradku trosicku jsem popletl ten nazev tak se mejte -
Soundtrack a film chladny jako kamen
shanim tento film na dvd i soundtrack jestli to nekdo mate dejte mi vedet mockrat diky Dejw -
Re: Chladný jako led
Mám film CHLADNÝ JAKO LED na dvd v češtině,ale je to kopie z originální videokazety,takže kvalita je ta samá,jako když si pustíte videokazetu. -
Re: Re: CHLADNY JAKO LED
Hoj, scháním film CHLADNÝ JAKO LED. Koupím za rozumnou cenu.
Předem dík Mišan -
Re: chladný jako led
Hoj, koupim za rozumnou cenu film CHLADNÝ JAKO LED. Jestli se ti ho bude chtít vysmahnout tak napis na e-mail.
Předem dík Mišan -
Re: Mám tento film
Hoj, scháním film - CHLADNÝ JAKO LED. Pokud ho máš a jsi ochoten mi ho smahnout za rozumnou cenu, tak mi napiš. Předem dík.
Mišan -
KOUPÍM FILM CHLADNÝ JAKO LED!!!!!!!!
-....... -
cladný jako led
koupim dvd chladný jako led za 500kc.tel. 774243868 -
koupim film CHLADNÝ JAKO LED
koupim tenhle film, napiš prosim na 774 243 868 za kolik ho prodáš. diky reinkarnace *3*