-
Re: Mám tento film
Ahoj, už dlouhou dobu sháním film Chladný jako led, chtěla jsem se zeptat jestli je možný si tento film objednat a jaká je jeho cena.
Moc děkuji za odpověď
Lenka K. -
DOBRÝ DEN,
MĚLA BYCH ZÁJEM O DVD CHLADNÝ JAKO LED.
POKUD MÁTE TENTO FILM A MOHLI BYCHOM SE NĚJAK DOMLUVIT,PROSÍM NAPIŠTE MI NA MAIL.
olga.sotkovska@cetrans.cz
D ĚKUJI A PŘEJI KRÁSNÝ DEN -
Re: chladný jako led
Měla bych zájem o 1 DVD.VHS mám ale neni kvalitní. -
prosim te kde najdu film chladni jako led s vaniloua ice dik -
Mám tento film
Ahoj lidi mám tento film tak kdo má zájem ať píše na muj E-mail je na DVD a je v češtině -
Re: Re: CHLADNY JAKO LED
ahoj moc ráda bych koupila DVD Chladný jako led,dík -
MÁM ZÁJEM O FILM CHLADNÝ JAKO LED , DÍKEC -
Re: Chladny jako led
To je delane z original dvd a vkladana cestina, nebo predelana VHS do DVD.
Ma to menu, bonusy, original zvuk, titulky atd... -
Re: Re: CHLADNY JAKO LED
platí ještě tvá nabídka?sháním ten film děsně dlouho......dej mi vědět na mail.dík *4* -
Chladny jako led
Ahoj lidi!koupim film chladny jako led s Vanilou ice.tento film je nemozny sehnat.predem dik.me icq je 401-856-114 -
Sháním tento film chladný jako led kdo nabídne
Čau lid kdo by my nabídl film na DVD CHLADNÝ JAKO LED i klidně kopie za cokoli za nabídky předem dík *3* *3* -
Re: CHLADNY JAKO LED
DVD mám, super kvalita. *14* -
*3* -
ahoj koupim -
plati jeste nabytka chladny jako led??? -
Ahoj, prosim te uz dlouho shanim tento film muzes mi napsat z kama si, nebo mi ho poslat treba na dobirku? Nebo jen napis jak by ti to pasovalo.
Dik moc David -
Ahoj všichni, nemáte někdo prosím film chladný jako led od vanilla ice, moc rád bych se na to ještě podíval a těžko se to shání, dík moc -
Scháním chladný jako led v českém překladu koupím prosím nabídněte -
Ahoj marne shanim tento film muzes mi ho plis vypalit a poslat na adresu Michal Skorepa,Tr.Eduarda Benese 1524,Hradec Kralove 50002 diky moc Mike muj email Mike.Toleedo@seznam.cz -
DVD
ahoj ja mam DVD chladny jako led sice horsi kopie ale da se na to koukat a vsichni to vite co to je sehnat tento super film je zkoro nemozne jen ale nemohu sehnat obal na DVD kdo mi poradi kde ho sehnat? *5* *1*