Přejít na výpis diskuzí

Veronika Fasterová

OSOBNOST 3.9.2007 
133 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Perfekt

Veroniko, jsi fakt nádherná ženská, máš úžasnou postavu, Tvoje fotky nemají chybu! Moc Ti fandím!! *4*
  • Pěkné video

pěkné video http://video.fuck.sc/video87868/dro p_dead_gorgeous_anal_threesome

nezná někdo na tudle kočku mail nedo alespoń její adresu pište na Mildapaz@seznam.cz *1*
  • BraveHeart

malá informace. Nejdříve vysolte své fota,než tady začnete psát že je hnusná.Může být,ale její fotky se prodávají. Co se týče jejího zaměstnání zvolila jsi jej podle svého IQ. *1*
    • Re: BraveHeart

taky bys chtel mit zametnani jako ona(teda akorat v muzskem podani) jenze oni nepotrebujou titernyho kolbrika tak mas smulu....hazite na ni spinu,rikate ze je krava ale pritom honite nad jejima fotkama va drzky debilni
      • Re: Re: BraveHeart

já nad těma fotkama honím a vůbec se za to nestydím...a mooooooc ji fandím...
  • By mně zajímalo

Heh...moje spolužačka. *3* *15* Jó Verunka je *5* *16*
  • ...

Nemužu posuzovat jestli je hloupá nebo není protože jí osobně neznám.Mohu jen posoudit vzhled.A můj názor je takový...je hezká ale měla by jsi nechat udělát umělá prsa..sice má hezká prsa ale myslím že by celkově zabodovala vzhledově mnohem líp..Nic ve zlém Verunko *4*
  • Domina

Zlobil jsem,chci potrestat *5* *5* *5*
    • Re: Domina

jdi za mamkou ta te potresta ani veroniku ktomu nebudeš potrebovat.
  • bohudik

hezká a sexy

Ahoj Veroniko!Tvoje fotky tady jsou moc hezké jsi krásná dívka moc rajcovní-co by chlap mohl chtít víc.Nenech se otrávit de-mentama a měj se fajn-Tvůj obdivovatel *14* *14* *14*
  • Mladá

můj názor je,že má moc hezké vyvážené tělíčko,ale obličej moc tvrdý,marně hledat nějaký příjemný úsměv-škoda. *3*
  • nikyna

pro mi chal

jo tak ona je tupá a ty napíšeš vidíte s y??? řekla bych že 14 bude tobě ne?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit