-
Kamile, nauč se pravopis.
-
Všechno nejlepší k narozeninám.
-
Hezký svátek :) :)
-
Všechno nejlepší k svátku...
-
milá Veru přeji ti vše nejlepší k narozeninám hodně zdravý,štěstí a at jsi zdravá.Kamil
-
vše nej hi hi
-
Veroniko,články Super .cz čtu jen velmi sporadicky.Dnes mi padl do oka ten o Vás(28.3.)a považuji ho přinejmenším za nezdvořilý a především nepravdivý,doufám,že Vás nerozhodí a bu´dte sama sebou dál. Držím Vám palce *4*
P.S. chtěla bych vidět tu květinku,která je autorem -
Milá Verunko vše nejlepší k dnešnímu svátku
-
hodně štěstí k svátku
-
Náhodou, ani jedna jediná věc na ní není špatná, je to perfektní herečka, která je známá především z Ordinace kde hrála Vendulku a teď z Cest domů kde hraje Bety a obě role jí moc sluší
-
Neschází ve filmografii také film "Pásla koně na betoně"?
-
a tomi rikate "cela filmografie"? to radsi zabalte
http://www.csfd.cz/tvurce/16275-veronika-jenikova/ -
Děkuji za vyfotografování.
Děkuji za dárek k narozeninám od Veroniky Jeníkové za společné vyfotografování se. Zdraví Kamil z Ústí nad Labem. *4* *4* *4* -
Tak šup, šup do dalších let.
Tak Verunko, šup, šup do dalších let, no jste ještě kočka, ale co dál?? *3* -
přání
Milá Veroniko
Přání k Tvým narozeninám a přání
hlavně pevnému zdraví,štěstí a
a dobrou pohodu. *4* *4* *4* *4* -
Ahoj Vero
Ahoj Veroniko, uz nejaky cas se divam na Ordinaci a poskytuje mi okenko domova.
Je moc hezke se na tebe koukat po tolika letech a videt jak se ti dari. Jsi ohromna sikulka a moc ti gratuluji ke vsem tvym uspechum.Vendulku hrajes bajecne, tak jak i vsechny jine role. Jsem uz 18 let v Californii a domu za maminkou jezdim kazde leto. Vzpominam na krasna leta na Konopaci.Pani je to ale let.. Jen jsem ti touto cestou chtel podekovat. Ordinace keeps me company a helps me to keep up with czech. Hodne stesti. Zdravi a uspechu preje Marek. -
Všechno nejlepší
Všechno nejlepší k pětačtyřicetinám. *4* -
ahoj Veroniko
Přeji všechno nejlepší k narozeninám a ať se ti splní všechno o čem sníš !!! Zdraví tě, a všechny slušné pisatele, Evík *14* -
Svěklá Vendulka
Veroniko, jste skvělá Vendulka v Ordinaci, ale nejvíce mě mrzí,že jsem propásla chat s Vámi,byla bych moc šťastná kdyby jste se mi ozvala.Přeji hodně štěstí Vaše fanynka *14* *14* *4* *4* -
Filografie
Ve filmografii chybí film Pozor, vizita s R.Hrušínským v hlavní roli z roku 1981, kde Veronika hrála pacientku Manku.