Přejít na výpis diskuzí

Veronika Mertová

OSOBNOST 4.10.2012 
52 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Verča je strašne suprová holka je kamarádská, milá prostě super i krásná je s jejíma krásnýma očima a s krásnou. postavou ale hlavně má dobrou duši, skvělou povahu a talent a ne jen na zpěv!! TEN HODNEJ!
    • Prokope to je od tebe hezký *3* *14*
  • Zkuste si s ní chodit 4 roky každej den chodit do třídy a pak hodně rychle změníte názor.Přála bych vám vidět,jak trapně se chová a jak se předvádí.Učitelé jí všechno tolerují,my všichni musíme při hodinách držet hu*u,a ona si může při hodině nahlas povídat a zpívat si,učitelé ji nikdy nenapomenou.Pořád naschvál pokašlavá,jenom aby na sebe upozornila,jako pochybuju že někdo má kašel celý 4 roky.Ukecala učitelku,aby se udělal výlet na ten její muzikál,a když se přihlásili jenom 3 lidi,že by jeli,přála bych vám slyšet tu debatu,jak to hrozně rozebírala.Je to nafoukaná káča,nepočítaně jsem od ní už slyšela,jak ona má za jedno představení 5000...Klidně si o mně myslete,že ji závidím.Možná jo,pořád má ve škole nějaké výhody,štve to i ostatní spolužačky,ale nikdo jí to do očí neřekne a všichni dělaj jak se s ní kamarádím.Ještě že příští rok jdeme na střední a zbavím se jí *6* *6* *6*
  • Mám sestřenku,se kterou jsme vždy byly nejlepší kamarádky...Jenže pak poznala Veroniku a všechno se změnilo.ONA ji změnila.Moje sestřenka se začala chovat jako úplná kráva,co pořád dolejzá za klukama.Nikdy taková nebyla,dokud nepoznala Veroniku *13*
  • Zpívá sice pěkně ale je strašně namyšlená je to vidět,stačí se na ni odívat,jak se tváří..
    • Nesuď podle vzhledu, když ji neznáš, je to povrchní *3* *4*
  • Je fajn dá se sní i pokecat ale jak mile přídou kluci nebo Hedvika jako bych nebyl doufám že si to přečteš Sorry ale já jsem se nudil tak to ze mě vyleťelo Šplíchal!!
    • se nediv,jenom podle toho co píšeš se dá usoudit že seš blbec
  • No ona jich má určitě víc !!!!!!
    Easy voe
  • Niky souhlasím,je to moje spolužačka a je hrozně nafoukaná a falešná.a taky je lesbička *7* *12*
    • Nikdy, Verča je ta nejlepší holka pod sluncem, krásně zpívá! :) Ať se ti daří Verr :)
    • to bych chtěl vědě jaká spolužačka k tomu cos napsala se nepřiznáš co *10* *10* *10*
    • jak něco takovýho můžeš říct to bych chtěl vědět jaká Niky !!!
      a kdes vzala tu lezbičku twl *10* *10* *10*
  • Veronika je docela v pohodě,když je bez svých kamarádek....Jinak je to obyčejná nafoukaná pi*** *6*
  • Verunko,jsi moc hezká!Když tě každý den vídám na školních chodbách sním o tom adych jednou byla stejná,uplně stejná jako ty *4* *4*.
    PS. Jsem tvoje velká faninka.
  • je to pravda že je Veronika hnusná

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit