-
verka
verka zelam ti vsetko najlepsie k narodeninam -
x.monkey
Veri, si hezka slecinka =), jsi ma nejoblibejsi herecka v ordinaci -
x.monkey
Veronika je má nejoblibejsi herecka v ordinaci =). -
woody
Weroni miluju te moc *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* ordinaci v ruzovezahrade si nemuzu necaht ujit -
náštěva
Chodí sem Veronika Nová? A zapojuje se třeba do diskuzí nebo něco? -
porodní asistentka
Verča mi je velice symatická. Před 6 měsíci jsem porodila krásnou dceru a porodní asistentka byla celá Verča. Hned jsem jí to řekla a ona na to, že nejsem první kdo jí to říká. Jmenovala se Petra a pracuje v Prostějovské porodnici. -
-
Re: porodní asistentka
To je moc hezké ale taky jsem jí tu ještě neviděla verču ale doufám že sem chodí. *14*
-
-
pohodaaa
náhodou vypadá žhe je v poho -
trochu a hodne
v ordinaci se m moc ani nelibi ale v Hop nebo trop mi pride jako dobra herecka *4* -
Evča
Ahojky Verunko mohla bys mi poslat nějaké fotky.Jsi superrr herečka mám tě mocc ráda. *14* -
Drž H***
wíš co . . .?! jdi někam *15* verča je moc super herečka říct že neni pěkná to fakt nejde . . .až ty se dostaneš víš jak ona tak si budeme povídat jo ? jenže ty to v životě nikam nedotáhleš . . . . *8* ty jí verču vůbec neznáš (já taky ne) ale já jí tady neurážim takže se laskavě klid . . . . *13* -
-
Re: Drž H***
Máš upe nejwíc prawdu souhlasim stebou!Sama je eště dítě ale bude se srát do lidí který sou aspoň něco a když už tag ona jí záwidí že je hezká páč ona určitě hezká nejni když se do ní nawáží *16*
-