-
Ahojky
Verca je super herečka a strašně moc ji fandím.Jsi prostě skvělá.Já si myslím že pro mě by to byl pěkný okamžik kdybych tě mohla poznat osobně.Měj se moc hezky papa a odpovez mi pls. *4* *4* *4* *4* -
Cau
Cau ses vzdycky tak smutna nebo si na ty velky pardubicky byla jen takova sklesla?????? :-D posli mi odpoved pls na email tady se v tom neviznam *3* -
-
odpověď
Ahoj, nebyla jsem skleslá, jen tam na mě bylo hodně lidí a nebylo mi zrovna dobře. Ale i tak jsem si to užila. Měj se hezky. veronika -
-
Re: odpověď
ahoj sylvo chci neco vedet ty si se milovala z Matiasem az tu budes napis my na meil mmmaryska@seznam.cz
mej se Dalibor
-
-
-
pohodář?
no Verčo ani krapet ti nezavidim... ja si teda o tobe myslim ze si holka v poho a ze vubec nejsi namyslela ani na to teda nevipadas a ANNO si teda rozhodne nezkazila bylo to fajn... hele tak ty hlody skus nak skousnout a drz se jestli ces napis na maila (mam v profilu *3* )¨zatim zdarec a drz se -
věk
vsichni tady resite jeji vek, tak se podivejte na profil Michaeli Horke, ta je taky rocnik 86 a TA vypada na 30 ne jak Verca, no jo, kdyz vas nekdo dobre nalici, oblece tak vypadate vsichni na vic -
ten rok narození je jako co?! :-D
je rozhodně ročník 1986...
Na 28 snad nevypadá.. :-D *13* -
-
Re: ten rok narození je jako co?! :-D
Souhlas *3* Vypadá na 35 *3*
-
-
ŠPATNÝ DATUM NAROZENÍ
Nevim, která dylina zakládala tento profil, ale měla si nejdřív zjistit pravdivý události, ačkoliv Veronice není 28 let ale 24 let pač má narozeniny 20.05.1986....jste fakt dyliny *10* *7* *7* *7* -
-
Re: ŠPATNÝ DATUM NAROZENÍ
hanča asi sestrojila stroj času a vrátila se o 2 roky zpět -
-
Re: Re: ŠPATNÝ DATUM NAROZENÍ
*5* -
nech toho jo
-
-
Re: ŠPATNÝ DATUM NAROZENÍ
24??? snad 22 ne ?? bo ja newim je v tom bordel .. az to bude na 100% jisty tak to napiste *1* -
-
verčeje22 *14*
-
-
-
Verča
Ahojky, jak se máš?? V ordinaci ti to skvěle jde:0))taky hraju, ale v divadle:0))Nechceš se někde sejít a poradit jak se dostat dál? Ráda bych o herectví ve filmu nebo v seriálu chtěla vědět víc..! *3* Když se Ti nebude chtít psát na fórum, tak napiš na mail a pokecáme:0)Ráda Tě poznám a z těch řečí co Ti tam píšou si nic nedělej..ona hrát není žádná sranda, já to znám!!Vždyť hraju taky. Sice v ochotnickým, ale hraju a mooooc mě to baví:0))tak paaa a ozvi se brzy. Blanča *3* -
-
Re: Verča
-
-
data, ta data!
Ještě tak k tomu málu, co tu je, uvádět správna data. Veronika Nová je ročník 86! -
Slečna Nová
Slečna Veronika Nová je poměrně pěkná kočka a na svůj věk rozhodně nevypadá. Jestli má však v hlavě to, co jsem se tady dočetl tak je to bohužel VELICE SMUTNÉ A K ZAMYŠLENÍ *5* -
Ahojky:)
Ahojky, víš že vůbec nevypadáš na svůj věk?Tipla bych ti tak 20.Tak se drž...:) *4*