-
Pozornost
Tím, že zase rozjela Spice Girls, se snaží být jen středem pozornosti. Potřebuje mít jen pocit, že něco dělá, když jí to u filmu nevyšlo. Rozhodně není zpěvačka. -
žý
Delal bych to do ní ze zadu to by bylo super a pak si pohrát s kozama a poplácat ju po zadečku je skvělá. -
ž
David má skvělou ženu já bych s Viktorijí dělal věci s ní se vyspat musí být skvělí. -
-
Re: ž
Fakt? Válet se na pytli s kostma ti přijde skvělý? To jsou věci...
-
-
NESPĚVAČKA!!
Je to nána!! vubec spívat neumí!! co je to za spěv?? *16* *8* *10* *9* *9* *9* *9* *9* *13* -
-
Re: NESPĚVAČKA!!
A co je tohle za gramatiku? ty fole! *1*
-
-
Mám nový blog
Ahoj,mám nový blog a zajímá mě jaký na něj máte názor.Mohli byste se podívat na můj blog a třeba do komentářů mi napsat jak se Vám líbí a co bych měla vylepšit.?Budu moc ráda!!! ahojík... www.hsm-1-2-3.blog.cz -
Vicinka
vicinka je nej!!! *1* *1* -
Vici je neej:)
Vicinka je ploste skvěla ....at si rikate co chcete *8* já ji upa lowujuuu:D je to moje ikonka a nej celebritka....mám ji ráááda *1* heh tak papa a juknete na www.ourhotpinkworld.blog.cz ju?Tam o ní máte hodne...papa mejte seee...Misinka *14* -
-
Re: Vici je neej:)
No to jo. To jsou, ale hloupí kecy!!!!! *15*
-
-
Je neeej:)
Vicinka má dneska 33.....všecičko neeeeeej:) *14* je to ploste neeej celebritka.....mám ji rááááda *1* heh...juknete na www.ourhotpinkworld.blog.cz je tam toho o ni dooost:) Papa *15* -
má super postavu *14*
-
proč??
Vym,že Victorii nikdo moc nefandí a spíš ji všichni nesnáší..ale proč?protože o ní novináři píšou samý špatný články?Asi jo...Ona není vůbec špatná"To z ní dělá tisk!já jí fandim! *14* -
-
Re: proč??
takyyyyyyyyyy *14* si rikam proc *7* ja ju LOWUJU *1* -
Re: proč??
Já si myslím, že ti co o ní píšou, že je to kráva a tak, tak to píšou ze závisti. Je to krásná ženská, ale pravda je, že by jí tak 3 kila bodla nabrat.
-