-
Paní Vilmo moc Vám držím palce, ať se Vám v životě daří, neměla jste to asi vždy jednoduché,ale jste nádherná ženská a navíc výborná herečka. Líbí se mi na Vás, že jdete občas proti proudu a ne jako beran (byť ho máte v horoskopu) s davem, ono se to občas nevyplácí, ale já jsem také taková, moc Vám rozumím. Ještě hodně krásných rolí a pohodu v osobním životě. Vše nej k narozeninám. Dáda
-
Milá Vilmo,
přeji Vám krásné narozeniny:) Narodila jsem se ve stejný den jako vy a říkám si, že když někdo může vypadat tak skvěle jako vy, tak ta padesátka není tak špatné číslo! Hodně zdraví, štěstí, lásky a mnoho krásných rolí. Jana -
Krásná VILMO !
Vše nejlepší k narozeninám přeje fanda Jiří. *14* *14* *14* -
Mila Vilmo obdivuji Vas jako herecku i dobreho cloveka chtel bych se stat vasim pritelem ale jsem obycejny ridic autobusu napiste mi na miroslav.grunza@seznam.cz
-
Ta byla, je a vždycky bude skvělá herečka!!! Na to vemte jed!!!!
-
Dobrý den paní Vilmo,
dovoluji si nabídnout preventivní a regenerační kůru s produkty FOREVER LIVING PRODUCTS, možná to tu i čtete
budu velmi ráda když mi napíšete na syslova.vlasta@centrum.cz
sdělím Vám více.
Zdravím Vlasta -
Pani Vilmo dobry den,
chcel by som sa opytat ako je na tom vasa dcera. Ak by ste chceli vyriesit jej problem tak sa pozrite sem: http://www.narodboha.sk/content/nezavislost a potom ma kontaktujte *4* -
paní Vilmo,pozdravuje Vás pan Javůrek z Chebu
-
Kytičku,ruží,v tento den,darujem iba,
Vám len,a už iba jedno prianie mám,Všetko najlepšie k narodeninám. -
Dobrý den paní Vilmo. Jsem ráda, že Vás na fotkách vidím opět šťastnou. Prožila jsem si podobné věci jako vy - dceřina závislost mne připravila málem o rozum. Ale vše jsem ustála a nyní se mám dobře a přeji to i Vám. Držím Vám palce. Jiřina
-
Mám ji ráda, výborná herečka. A že se vyhrabala z chlastu - je dobrá. Do sr...k se spadne lehce, ale vyhrabat se - to chce už sílu.
-
Vše nej k narozkám, hlavně zdraví, bez toho nic člověka nebaví přeje Kamil. Jo a už se těším na setkání a fotečku. Zdraví Kamil *4* *4* *4*
-
Přeji Vám
všechno nejlepší k Vašim narozeninám,
pevné zdraví a moc lásky.
"skvělá herečka a nádherná ženská" -
Tento tzv.příspěvěk,víceméně blábol pro zasmání,nebo spíš k pláči,by měl admin smazat(Lulinka :-D)...To už jen proto,že p.Vilma určitě umí na rozdíl od Tebe gramatiku,jelikož by nenapsala blbost v podobě - "j"sem chodím!!Tak raději se jdi léčit ze stihomamu,a nepasuj se do role někoho,kým nejsi..
-
MILÁ VILMO !
Přeji Vám všechno nejlepší k narozeninám !!! fanda Jiří *14* *14* *14* -
DOBRÝ DEN JÁ JSEM VILMA CIBULKOVÁ. A PÍŠU JAKO ANOYM. PANÍ JÁJO JAK VIDÍTE TAK JSEM CHODÍM. *9* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Škoda, že se s rodinnými problémy vyrovnává pitím *13* Kamil
-
S paní Cibulkovou jsem měla tu čest se setkat osobně. Je to úžasná herečka a úžasný člověk. Mám ji moc ráda, držím ji pěsti aby vše zvládala. Je to charismatická dáma. *4* Romana
-
♥
Výborná herečka!!! *3*
Ve filmu *Duše jako kaviár* ?? no comment, skvělý prostě !!! :)) -
Re: Re: Jste úžasná!
To, ze se nezapaji do debaty, neznamena, ze sem nechodi. :-)