Přejít na výpis diskuzí

Vilma Cibulková

OSOBNOST 31.12.2006 
108 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Je to hysterka a ne herečka

Milý Vilíme, Nauč se pravopis, než začneš psát do éteru. Hysterie se píše s y!!!!! A já si ani nemusím mnout oči,abych slzela, když tu hrubku vidím.
  • Vilma Cibulková

Dle mého je paní Vilma naší nejlepší současnou herečkou, i přes všechny její životní peripetie si zachovává eleganci osobní kouzlo a vyniká skvělými hereckými výkony. Kam se na ni hrabou všechny ty rádoby herečky - Šinkorová, Brožová a spol.
  • Vilma

Paní Cibulková je tak zvláštní herečka což se máli vidí.Je obyčejná žádné šperky umí se tak žensky chovat při všech her.rolích.To že kouří spousty cigaret tak jí to svědčí jelikož vypadá skvěle i to její herecké obočí jako velká herečka paní Hlaváčová,to už se dnes nevidí.Jen by někdy měla zavítat na něaké představení do Plzně,přeju jí pevné zdraví a preferující hry i filmy.
  • Re: Re: Re: ---

Omlouvám se fanouškům Vilmy Cibulkové, předchozí příspěvek jsem nepsala já, ale omylem můj blbej bratr na mou registraci, když jsem se zapomněla odhlásit.. Já jí mám celkem ráda a její obočí neřeším :-).
  • Re: Re: ---

Lituju zlato, ale seznamku nevedu. Já ksicht nemám, mám obličej, pač já bych si obočí takhle nikdy nezkurvil. Pro ty pomalejší: well - tím bylo myšleno dobře, její herectví nijak neshazuju (škoda jen toho zjevu, no...).
  • nemá na to

na Bydžovskou nemá
  • Re: Hollywood

Nemuzeme se podelit?
  • Re: ---

Rada bych videla tvuj ksicht!Ta cestina je uzasna.Well????? Nebo to chces prelouskat cele do anglictiny
  • Alkoholismus

Vilma je dost dobrá, ale pozor na alkohol musí dávat už pořád. *9* *9*
  • Talent

Považuji paní Vilmu Cibulkovou za jednu z nejtalentovanějších hereček poslední doby. Často mi při jejím hereckém výkonu jde mráz po zádech.
  • Vilma je SUPER

Vilma je nejlepší herečka ;) Vypadá úžasně a moc sexy. Dokázala bych její filmy a seriály sledovat pořád ;) Takže jen tak dál *4* *4*
  • Re: vilma

Čemu říkáš dokonalé tělo ? těm jejím silikonům ? *15* *15* *15* *15*
  • Je to hysterka a ne herečka

To není herectví, čichá tam k něčemu a mne si oči,aby měla slzy. Je trapná.To není herectví,to je histerie
  • vilma

Dokonalé telo. Dokonalé herectvo. Vzrušujúca!
  • Podoba

Vilma je hodně podobná mojí mamce - aspoň to slyší snad od každého:-)))
  • V součastnosti je to nejlepší

česká herečka zvlášt pak tragické a osudové ženy hraje tak špičkově že v Americe by dostala už několik oskaru *4*
  • ---

Nechápu, jak se někomu může líbit. To šíleně nepřirozeně vytrhaný obočí, to je hrůza. Poprvé sem jí viděl v Konci velkých prázdnin a i ta baba jak hrála její máti mi přišla hezčí. Ale hrát umí well, celkem to vykompenzuje ten ksicht.
  • Re: Žádost

Milí naivkové, vážně věříte tomu, že Vilma prohledává vše, co se o ní píše na netu a odpoví Vám ??? *15*
  • Re: Jsi křečovitá a umělá!!

Ty hlupáku, Vilma je jednou z našich nejlepších hereček a navíc to má v palici srovnaný. Je originální, svérázná, jedinečná a ve svých letech neuvěřitelně sexy- a to NEJSEM její fanoušek. Včera (5.11.) měla rozhovor na ČT24 - a byla skvělá!!!
    Taky znám lepší herečky - ale ty už jsou po smrti.
  • Jsi křečovitá a umělá!!

Vilmo, jsi moc v křeči, musí tě všechno bolet,když dohraješ a přestan s těma plastikama, nebo se za chvíli rozpadneš-Znám lepší herečky. Zřejmě tady píšou tví kamarádi *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit