Přejít na výpis diskuzí

Vin Diesel

OSOBNOST 31.12.2006 
413 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ja když sem poprvy videl film rychle a zbesile tak se mi to moc libilo ted mam oba dva dily jak na vhs tak na dvd a je to fakt bozi myslel sem ze jen hraje toho bezchybnyho chlapecka ale on je bezchybnej chlapecek je fakt bozi a nekdo se ptal jestli bere sracky nebo makala priroda makala priroda kazdej kdo ho nasere vetsinou dopadne takhle *9* ale kdyz jsi jeho kamos tak se mas a je z tebe *5* *5* *5* *5* *5* ja ho trochu znam povidal sem si s nim v americe je bozi primo *4* a ma drsnej vyraz v osamelym mstitelovi
  • Zajímalo by mě,jestli by si ho někdo z vás všimnul,kdyby nebyl slavný a šel by po ulici.Beztak byste si řekli,co je to za blbího skina
    • Re:

TAKOVÉHO CHLAPA SI ČLOVĚK VŽDYCKY VŠIMNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14*
  • je fakt dorej.fest korbič ale zajímalo by mě jestli bere sračky,nebo jestli je přírodně nadřenej *7*
  • vin je ten úplně nejkrásnější chlap na celém světě *14* *14* *14* *14*
  • moja kamoska mi stale howori ze je wraj teply a druha zas ze vin diesel=vinco nafta *13*ale podla mna je uplne super aj ho hrozne zerem *14* *14* *14* jaaaj *4*
  • kámoš

Já mám kámoše a ten jako by mu z oka vypadl, ale Vin je samozřejmě lepčí *14*
  • dabel

jeto fakt frajer je hustak nanej nikdo nema *5* *5*
  • nema chybu

je to herec ,ktory patri medzi najkrajsich muzov na svete!!! *14* *14* strasne sa mi paci a jeto fantasticky herec!!! *5* *5* myslim ze jeden z najlepsich!! a ten vojensky strich mu fakt sekne!!! *14* *5* *14*
  • MŮŮJ MILÁŠEK *14*
  • boží herec *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit