Přejít na výpis diskuzí

Vin Diesel

OSOBNOST 31.12.2006 
413 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • On je tak krásnej sexy ... je fakt namakanej a ve filmech je božíí a kord ve filmu rychle a zběsile 1-5 a nebo černočerná tma krásný filmy sním no žeru ho *14* *14* *14* *14* *14*
  • VIN JE BOREC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na Vina z herců NIKDO NEMÁ!!!!! Pro mě je to prostě "pan herec", který dokáže zahrát úplně COKOLI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *5*
    • Re: VIN JE BOREC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jo tak to máš pravdu... *14*
  • Super Herec *1*
  • Prosbička

Ahoj lidičky, moc vám závidím - já jsem Vinouška neviděla... Kdybyste měli nějaký fotky tak prosím pošlite. Mocinky děkuju
    *5*
  • Všechno nej k narozeninám. You are the BEST!!
  • Pitch black

Vin ? Super herec. Zatial som sice videl iba Ciernociernu tmu a Kroniku Temna, ale hral to uplne genialne. Urcite ma aj nejake ine filmy Poviete mi prosim Vas, ake ?
    • Re: Pitch black

Kdzž se pořádně podíváš, na této stránce je nááááhodou k nalezení i jeho FILMOGRAFIE. *15* *15*
  • stránka

http://www.vindiesel.estranky.cz/
    Mrkněte pls sem je to moje nová stránka...Potřebuju to tam krapek rozjed *4* *1* ...Něco napište do komentářů nebo běžte chatovat *1*
  • v rychle a zběsile 1,2,3,4. byl užasnej. ale 5 byl ežtě lepší a o 6 ani nemluvím. *3* ..škoda že nebude 7 a 8 . *9*
  • LOVE

Vin je ten největší samec pod sluncem ... takový namakaný tělo ...mno řekněte která by ho nechtěla v posteli ??? hned bych s ním šla a bez diskuzí ...já ho prostě žeru... slaďouška ...ale rozhodně to není žádnej šampoňák...I Love Vin Diesel *14* *14* *14* *14*
  • MOZNE JE VSECHNO

VERTE NEBO NE ALE SS VINEM UCINKUJI V NOVEM FILMU KTEREJ PRAVE TOCI V PRAZE A TAKY MAM S NIM FOTO A TO JE FAKT PECKA PROTOZE HO MAM MOC RAD RESPEKT JEHO FILMY *3* *3* *3*
    • Re: MOZNE JE VSECHNO

Cus,jaky film se s nim nataci v Praze??Nevymyslis si jenom??jaky je ve skutecnosti,mylsim jak se chova jako nabusenec nebo jako v pohode borec??
      diky za odpoved *7* *7*
      • Re: Re: MOZNE JE VSECHNO

ahoj prepac ale ty si myslis ze s nim vazne natacal film ha ha urcite by nezobrali len tak niekoho a ako dobre viemziadny film tam teras nenataca natacal tam len xxx1
    • Re: MOZNE JE VSECHNO

Opravdu si myslite že je tohle MOZNE??

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit