Přejít na výpis diskuzí

Vin Diesel

OSOBNOST 31.12.2006 
413 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vin

Neví někdo jak je Vin vysoký???
    • Re: Vin

Vin je prcek měří kolem 170 *1* ae je to vybornej herec *4*
      • Re: Re: Vin

CO to kecáš , vždyt měří přesně 183 cm.

jo to mas pravdu ze je vybornej herec a je tajky strasne sladkej!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14*

Děkuju *4* jak sem ho právě viděla ve filmu XXX tak se mi tam zdál docela malý...tak mě to zajímalo
  • kocourek

tak to je aspon herec krasnej charakterovej a ze smislem pro humor... *14*
    • Re: Peto98

Mám Tu nové zprávy, podle kterých si Vin nezahraje Hitmana, proto se taky protáhlo natáčení. Tím vyvoleným bude Timothy Olyphant. Sice si ho nedovedu dost dobře představit jako Hitmana, ale je to tak. A s tim že je super, tak souhlasim *14* *1*
  • vin

chtěla bych vědět jaký je jeho původ, jestli není alespoň mulat
  • Hitman

Všichni asi znate AGENTA 47 - Hitmana. Jak by se vám líbil v podání Vina?
  • Hitman

No, hitmana samozrejme poznam a Vin ako jeho herec? hmm no neviem, Vina mam moooc rad ako herca, ale v roli Agenta 47 si ho moc predstavit neviem. Hodil by sa tam skor nejyk chudsi s hranatejsou tvarou, ako napr Jason Statham (Transporter)......ale aj tak Diesel je super :) ....fajnovy bol v Zachrante Vojaka Ryana :)
  • Fine herec

Vin Diesel je borec.Je to skutečně dobrý herec.Viděl jsem například komedii Ochránce,i jako komik tedy není nejhorší.V akčních filmech je vynikající.Dnes je mu 41 let.Gratuluju mu tedy.
  • pravda

Vin je chlap kterej ma fakt super postavu malo lidi se mu vyrovna!!!!a jeho filmi jsou fakt SUPER!!!
  • milouseq

:)

moc sa mi lúbil v komédii OCHRÁNCE a vo filme XXX .. len skoda ze v XXX 2 nehral :'(
  • Muj idol

JE PROSTE NEODOLATELNY A SKVELY
  • Mám ho ráda a je fakt skvělej!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit