Přejít na výpis diskuzí

Vin Diesel

OSOBNOST 31.12.2006 
413 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MUCQ

vin je úžasnej dokonalej ..nádhernej plostě k sežrání aty svaly....bože vidět ho někdy na živo tak se neudržim :D:-* nejlepčí byl ve filmu černočerná tma ... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Vin

Ach bože mit takovýho chlapa jako je Vin, tak ho nikam nepustim! Tak SEXY CHLAP, TO TELO TY SVALY!!!! JA HO CHCIIII A URCITE I V POSTELI!!! :-)
  • je užasnej!
  • Vin

Vin je fakt ten nejlepší herec,kterého mám ze všech na světě nejradši.Má krásným úsměv a oči a prostě celý jeho tělo je dokonalý.JE TAK SEXY ŽE PŘI POHLEDU NA NĚJ TAJU!!!A i jeho filmy jsou skvělý a nejlepší jsou ty jeho hlášky,které dodávají filmu větší šmrnc. JE FAKT COOL.
  • Luky1987
    Nemusím ho
  • Týpek

Proste Vin je nejlepsi herec! Ty jeho filmy nemaj chybu! ale Pozor sice nehraje xXx2 ale ve 3 se znovu objevi a taky v Rychle a Zbesile3! Oba druhy dily vinechal kvuli nataceni: RIDDICK a HANINALL!
  • muCQ :-*

On neJKrÁSnějŠÍ Ze VšeCh,škod&, ž€ je mu už tolik a, Ž€ neNÍ ČeCH______On= SqeLej *14*
    • Re: muCQ :-*

Ty si asi Emo že? *1* *1*
  • vin

Miluju sexy plešounky a vin deasel je fakt kus. a ta jeho sladká prdelka!!!!!
  • Vin

Jo,to sem vůbec nevěděla že bude xXx 3!Jo a holky nejste jediný komu se Vin líbí ale prosim vás držte si příště svoje hormony na uzdě=)
  • cukroušek

vin je upa sladkej!já ho úplně miluju.je hrozně sexi! *14* *5* jsem do něj upa blázen! *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit