Přejít na výpis diskuzí

Vin Diesel

OSOBNOST 31.12.2006 
413 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • teenhle chlap je k sežrání je to ten nej sexy a krásnej muž na světě! miluji ho! dala bych cokoliv za to abych ho alespon mohla vidět! *14*
  • Môj RIDDICK

Tento herce je fakt SUPER. Je najlepší nie len pre jeho svaly, ale aj pre jeho životopis. Chcel by som sa s ním stretnúť lebo je to právy t-pack. Želám mu, aby sa mu jeho sny splnili. Hrozne by som sa s ním chcel stretnúť lebo je môj FAVORIT... Riddick z Pitch Black alebo CHRONICLES OF RIDDICK. Je to BOMBA HEREC...
  • aby si skapal

to mu sa povie chlap
  • Vin Diesel je fakt hustej herec a dobře nabušenej chlápek a já ho žeru!!!!!!!!!!!!!!!!! *3* *1* *4* *5*
  • I LOVE YOU, TE AMO Vin Diesel! *14*
  • Vin Diesel

Ahoj může mi někdo říct jaké mají barvu jeho oči, vlasy a kolik měří, jinak jeto ten nejsvůdnější chlap na týhle planetě líbí semi že si umí udělat legraci sám ze sebe teď někdo psal že se zabil na motorce prosím může teto někdo vyvrátit!!! Už jen jak to píšu mi tečou krokodýli slzy jinak má ten nějsvůdněší pohled a úsměv pod sluncem jak mile mi je smutno podívám se na jeho plakát a srdce mi zaplaváí nepřekonatelná něha. *4* *4* *4*
  • milasek

cusik lidisky...mno tag co sem napsat sem tu uplna nahodou.....napisu sem asi to...videla sem hodne jeho filmu a musela sem si je poustet furt dokola...zrovna vsera sem videla ochrance...lidi jestli jste to nevideli tag si to urcite sezente prototze je to fakt suuuuuuuper fulm *14* *14* *14* pustila sem si ho petkrat dokola *3* ..je fakt bomba...nevim co asem ete napsat......juuuuu a ete byl fakt super a sexy v rychle a zbesile..tag ja uz padim...awswojiiiiii *14* *14* *14* *14* *14*
  • Vin Diesel je good herec,nejradsi ho mám ve filmech : Rýchlo a zbesilo 6,Ciernocierna Tma a Riddick.Urcite mám radeji Vina Diesela,nez nejaký herecký polena Steven Seagal,Wahlberg,Dudikoff alebo Van Damme
  • Supr!!!!!!!!!

Vin Diesel je nejsimpatičtější a já to vim když jsem už snim mluvila *3* , ale jestli někdo chce tak já vám snim domluvim klidně schůzku. *5* *4* *15*
  • teda holky máte pravdu je fakt krásnej ale zůstaňte nohama na zemi

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit