-
vincííííííík
vincííík je upe nej zpěvák mladej nádhernej a má spoustu fanynek *14* *4* *14* *14* *14* *14* *14* -
Vinnie je plostě supl
Nwm co se do něho všichni naváží je klásnej a mladej tak ho nechte na pokoji právě začíná new karieru a samozřejmě že nebude hned dokonalý ale je upe mňňňam *14* -
vincent je pecka
no proste co dodat vincent je naprosty kundak proste je upe nadherny a ty vezehlene vlasy jsou pecka je proste nadherny a nadherne zpiva *14* *14* *14* *14* *14* *14* a ten kdomu bude nadavat nebo urazet tak si me neprejte *5* *1* *13* -
Re: Jj
plně stebou souhlasím *1* -
Vinnie je nej nej nej
Vinnie je ten nej klučina jakého sem kdy viděla (samozřejmě s Richim) tak na něho nebuďte pls hnusné on nemůže za to že je Mikel p*** *15* -
Re: US5!!
jooo máš recht *14* tam vypadá fakticky k nakousnutí *14* cukroušek je to!!! *1* ho láskuju, ale eště víc lákuju moje dva brouschy - Danečka a Kubíška *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Anti US5
proč?.. *8* -
Re: Re: Anti US5
já US5 miluju, ale Vincenta nesnáším! *10* -
US5
hlásni v anketě koho chceš v čr na stránce:
http://www.bravoweb.cz/
US5 vedou o 1%, tak proně pls hlásni :) *14* -
Re: efron II.
hmmm sou si podobný....
ale jestli je i fotka z premiéry HSM3, tak ti dva budou k nerozeznání.... *7* -
Re: Re: Viniesek
ale náhodou s vyžehlenýma vlasama vipadá šexy!!! ale s kudrlinama je takovej k pomilování takej roztomilej..... ach jo... já ho žeru!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* -
efron II.
Jezis,vzdyt je to klon Efrona!..Kriistova noho, dalsi sladák *15* *9* *13* ..btw..to je paruka co ma na hlavě? -
Re: US5
*4* us5 nejsou buzíci *13* buzíci jsou totiž Tokio Hotel *9* tak sklapni -
Re: Anti US5
*16* *8* jediný trapák jsi tady *7* *7* *7* ty -
Anti US5
Trapááááááákkk -
US5
US5 jsou buzíci -
Re: US5!!
máš tam chybu *1* to není round a round ale *13* round and round -
PETICE Us5
Ahoj-potrebovala bych pomoc:vis US5 proste maji petici aby prijeli do čr a musi tam na tu petici poslat email nejmin 5000fanousku...zatim je tam 549...myslis zhe by si ho tam taky poslala...vim zhe je mozna nemas rada....ale jinak nema nikdo z ČR zadna fans ani ja sanci je videt...jestly mas zajem pomoct nekomu ke stesti tak posly email:na koncert@us5-czech.cz a do nej napis:sve jmeno,vek a mesto kde bydlis....jinak dekuju pokud to posles pomuzes nekomu ke stesti...dekuju za vsechny fans -
Re: Viniesek
mě se taky líbí *1* ale myslím že mu víc slušely ty kudrlinky *14* vypadal s nima jako mimčo *14* teď vypadá na některých fotkách *8* no.............jako holka ale i tak je krasnej *1* -
Kissi
US-5 ist Super Band *4* Vinni ist sehr,sehr gut Junge *4* und auch sehr schön singt *3*