-
V.Bárta
Nazdar kašpárku víš jak se to říká ten kdo se směje nejlíp ten se směje naposled! *15* *15* *15* *15* *15* -
Dálniční známky..........spz na celý život....
PODATELNA:123034 tady jsem opět nepochodil.....
Dobrý den,vím,že mě nikdo určitě neodpoví jako vždy.
A to jsou páni ministři naší zaměstnanci,tzv. zaměstnanci daňových poplatníku.
Kdy se už v ČR budou vyrábět jen celoroční známky a podle toho kdy si ji zakoupíte.
To znamená...koupím si ji třeba v červnu a zaplatím jen 600,stejně když si zakoupíte měsíční tak Vám ji taky vyděrují od kdy dokdy.
Tak,že by stál co měsíc to 100,-Kč.
Úspora musí být vidět a na druhou stranu by se zvýšil i obrat v kase pak by si ji mohl koupit kde kdo a nikdo by ani neuvažoval něco někde objíždět.
PROČ BYCH SI KUPOVAL V ČERVENCI ZNÁMKU JEN NA PŮL ROKU A MUSEL ZA NÍ ZAPLATIT 1200,-Kč.
Nebo kdy už budou SPZ,jako rodný čísla ty si taky nemůžete změnit a máte ho na celý život,tak by to bylo i SPZ.
A který majitel má na Sebe napsaný 2,3,4,5,-atd aut. Tak by u všech měl stejnou SPZ a tím by se nemuselo stále vymýšlet jakou sérií ,ale mít spz na celý život tím by se vše nejvíce ulehčilo a ušetřilo.
S pozdravem Milan Chocholouš
Zatím jsem nikdy nedostal žádnou konkrétní odpověď a když jsem něco navrhl ak si to pak dal někdo jak svůj nápad..... -
-
Chocholoušku, Tvoje stěžejní starosti zde jsou fakt fatální pro naší politiku a současné problémy..Vše je dostupné na www a pokud si důchodci vozí zadýlku všude jen za litr na půl roku, tak to máš teda strašnou křivdu a napiš sem ještě dotaz, kdy budou dělat gratis toaleťáky s Tvým monogramem :-))))), to všechno musí vláda pro tebe rychle zmáknout, protože nic jiného na práci nemají :-))))
-