Přejít na výpis diskuzí

Vít Starý

OSOBNOST 25.12.2008 
306 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Víťa

Prosim vás....já vím,že máte Víťu rady.
    Já ho znám osobně..je to skvělej klučina.
    Jestli má teď holku..to ani nevim.
    Já ho taky přímo žeru..,ale jen jsme kámoši. *3* *3*
  • katulina-mcdonald

Už se zklidněte

Pro ty co ho ták strašně milujou =D : Ježiš však ho vůbec neznáte ... Já ho taky neznám a nepíšu tady jak moc ho miluju a takové další sračky ... Kdyby jste ho alespoň znali tak neřeknu,ale vy ho prostě neznáte ... Jste ho viděli poprvé naživo a hned jak je dokonaly a jak s něho slintáte a tak dále ... *15* Děláte tu ze sebe chytré jak ho znáte, ale přitom o ěm víte velké hovno ... Pravda .. Sice jak jsem ho viděla poprvé tak jo on je dokonalý atd. ale uvědomila jsem si ... Vy by jste se měli probrat ze snu a začít žít realitou , protože nikdo tady o vaše komenty '' Ouu miluji tě '' nestojí ... Všichni tady co jsou alespoň trošku klidu tak vám tu o to nestojí tak by jste se měli zklidnit ... Jasně jasně možná že ho zbožňujete ale o tom to není .. Kdyby jste s ním chodily tak by jste s ním nebyly kvůli tomu jaký doopravdy je ale jenom kvůli slávě a o to on nestojí ... Tak si uvědomte ... *8* *15*
  • katulina-mcdonald

Re: ..***..

Všichni melou jak ho zbožnují ... *1* Taký smích =D
  • KRASAVEC

ACH JO VITA JE TAKOVEJ KRASAVEC KDYBY MI BYLO ASPON 20 TAM BYCH SNÍM CHTELA CHODITALE MĚ JE 18 TAM MI TO MAMA NEDOVOLÍ *14* *14*
  • Re: Re: Re: Vikkyn

ty nano diť ti to muže bejt u prdele tak ho napiš na muj email jasan.nano *16* *5* *16*
  • Re: Re: .

ja taky bych si jich všimla protože tak nadhernej kluk jako je víťa se neda přehlídnout *5* *3*
  • Re: Re: Vypatlaná jak tágo

jo a jak vypada a to si fakt viděla jo ja kdybych to vyděla tak se asi rozbrečím *5*
  • Re: :)

vo jakym mluvíš vojtovi diť je to víťa *15* *15*
  • Re: ????

jo víťa je tak nadhernej a mas pravdu a nahodou nevíš jakou ma rad barvu a ja víťivím i email
  • xxxkatuskaxxx

:)

Vojta je hezkej umí hezky zpívat..:) a je s nim hlavně sranda..:)♥
  • Re: Re: Vikkyn

A co třeba jeho IQ? *14* *14*
  • ..***..

hej lidi je velice zajímavé číst vaše příspěvky ... xDD ... aspoň sem se porádně zasmála ...=D *1* *1* *1*

ja jsem si coopiho vsimla kdyz jednou delal dj. v nakym klubu, mam ho dokonce vyfoceneho co jsem hned byla in love..a pak po nakych 3 letech jsem zistila ze je to kluk za mandrage:D
  • Re: Vypatlaná jak tágo

Víťa má holku ;)..když jsem byla na kocertu Mandrage tak jsem ji viděla jak se tam s ní Víťa líbá.. a jmenuje se Terezka :)
  • Re: .

¨hele to se ti rika dys s nim chodis do skoly soory chodilas ja nahodou znam a libi se mi a je to ssexy kluk tak si vlez d pici jestli neveris tago na entou
  • Re: .

joo přesně tak.. soouhlasíím:)
  • Re: Re: Víta je uuzasnej

Jeho holka se jmenuje Terezka a byl s ní i na koncíku tak to vím

Super, všechno tady už je napsáno a jak píše Bája- jsem taky ráda, že nepatřím mezi ty slečinky, které kluky milujou a kdesi cosi... vždyť to je hrůza, holky vzpamatujte se!!
  • Re: ????

Máš pravdu :)
  • ????

Ty voe... Jo Vít je hezkej,ale je trapný psát.: Já ho tak miluju,Je ten nejkrásnější a td... Kdyby se tady rozebírali nějaký normální témata a hlavně zajímavý...Nápř.: Jeho oblíbená barva nebo já nevim něco užitečnějšího než aby si tady každej čet on je tak super já ho miluju a takovýhle sr*čky :)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit