Přejít na výpis diskuzí

Vít Starý

OSOBNOST 25.12.2008 
306 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ježiš noaco můžou si sem psát co chtěj, Tobě to může bejt jedno *16*
  • Mlč....*7*Můžeme si tady psát co chceme,tak si to nečti, když ti to tak vadí, Bože... *10* *10* *16*
  • ja ho milujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem !!!!!!!!!!! :D :D :D:D
  • Lidičky, VÍŤA je fakt boží... vypadá jako ANDĚL *3*
  • BOŽE

ach jo. Ty vaše "Ach jo Vita je takovej krasavec..." KOMU TO CPETE? Možná že teď mě zahltíte tisícema vzkazama pro i proti ale tak si třeba doma brečte s kamarádkama jak je boží ale nepište to sem. Já dám do vyhledávače Viťa Starý a první co vidím je, jak sem pišete jak je krásnej. To vidim taky ne? Prosim vás bežte radši ven když je léto a koukejte se po nějakých jiných a víc dosažitelných klucích. Vždiť Viťa není jedinej hezkej kluk na svete.
  • Re: :)

to vis z internetu nebo ho znas osobne?
  • Tak jako co ?? :))

Už přestaňte .. :O !! Panebože , ať sem píšou "Víťa je boží" atd .. Je to jejich věc .. Oni jsi sem můžou psát co chtěji .. ;)) !! Třeba, když to čtu, tak se u toho zasměju ... Ale i tak oni jsi sem můžou psát co chtějí ... A samozřejmně musím uznat, že Víťa je super kluk .. ♥♥ :DD *16* *14* *4* *10* *7*
  • Re: Re: Víťa

Jak to víš???
  • Re: :c)

Ať si to sem píšou když chtějí jejich věc. *1* *1*
  • Re: vita

To určitě proč bysme na něj měli zapomenout ty sama na něj zapomeň když to řikáš.Moje nej kamarádka bude jeho manželka. *1* *1*
  • Re: Víťa

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D seš marná
  • Re: vita

Přesně, děkuji, že jsi mi dala za pravdu *3* *4*
  • vita

víťa je moc hezkej ale anička má pravdu je to na nic on už může mít třeba rodinu např. 2 děti a moc hodnou manželku a bude moc šťastnej zapomeňte na něj *5* *7* *15* *13*
  • Re: Víta je uuzasnej

to jeee mocky mocinky slatkej a hezcího jsem nevidela *14* MILUJU TE Vít Starý
    *14*
  • Re: Re: .

Milá Katko ze Žirovnice já vím že bydlíš v Nádražní ulici i tvoje číslo 721979059 A ty jsi u Lucky? *5* *5* *5* *16* *8* Miluješ zumbu jsem věštkyně je mi 49. *10*
  • Re: Re: Re: Víta je uuzasnej

jenže,před Terezkou měl Péťu.
  • Re: Víťa

no,to jste velcí kamarádí,když nevíš, že je přes rok zadanej :D:D haha :D
  • :c)

Holky, holky, vy mě vážně dostaváte ! Dlouho jsem se takhle nepobavila ! Kolik vám je ? Začněte trochu myslet, předtím, než něco napíšete ! Vím, že ho třeba milujete i já jsem jednou byla zamilovaná do jednoho zpěváka, ale přešlo mě to, protože jsem věděla, že ho nikdy mít nebudu. Tak o tom uvažujte ! A být váma, tak bych si tu lásku k Víťovi nechala pro sebe a nepsala to sem. Fakt se trochu víc zamyslete ! *4*
  • Re: Re: .

umíš vůbec psát a Víta je můj pche pche *14* *14* *14* *14*
  • Re: Re: :)

*15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit