-
Prostě to k tomu už patří. Myslíte si, že by holky chodily na koncerty, kdyby byli ošklivý? Ne, nechodily. Samozřejmě maj úžasný písničky, ale musí bejt i na co se koukat! :)
-
Hele, každej má ňákej ideál mezi slavnejma..... od toho ta platonická láska je!!! A tobě už může bejt úplně jedno co tady kdo píše. A ještě, o čem to teda je? :D
-
Směju se móóóóc.Úlet příspěvky*1**1*.Jak se mařky dokážou pohádat..ale zase ať si sem každej píše co chce je to jejich myšlenka,jejich názor,jejich sny,jejich vylívání srdíček tak jim to neberte..Jinak nejvíc mega v poho klučina..A hafo se změnili..Ani sem nečekala že budou tak proslavený..nejvíc mě zaujala ale písnička šrouby a matice..měj te se a pořád se nehádejte.. *1* *13* *3*
-
Co k němu dodat *14*
-
asi tak no stejně jim to nikdy nesplní ....a to jejich trápný achh víťa je uplně boží ať strčej někam... a ty co řikaj že jsme trapný my tak ať si taky někam zalezou *7*
-
shady - Jakych 5 chyb ? Kde ? :-D
-
je tam tak 5 chyb ten kdo to psal at se stydi
-
oprava 5angels neumí zpívat ani tančit.
-
Nejlepší a super klučina.
Narozdíl od ANGELS umí zpívat. -
Ahoj, ano Víťa má holku... Jmenuje se Tereza..
-
myslíte si že má vít holku...to já jen tak že mě to zajíma...mimochodem já nejsem jedna s fanynek které jsou do nj zamilované ja kluka ´mám už 2roky.
-
Chcííííííííííííípniiiiiiiiiiiiiii *16* *16* *12* *12* *11* *11* *10* *10* *6* *6* *15* *15*
-
chcííííííííííííípnííííííííííííí *16* *16* *12* *12* *11* *11* *10* *10* *6* *6* *15* *15* *15*
-
A na co icq si jako myslíš že si s tebou bude psát???
-
No ale ty slavná nikdy nebudeš, tak neval jo???
-
ty si uvědom co tady píšeš za sračky, ze sebe tady děláš chytrou ty!!! *6*
To ho nemůžou platonicky milovat??? a jak ty náno můžeš vědět že sním budou jen kvůli slávě??? ony nejsou ty!!! tak drž hubu a zalez!!! si jako o sobě myslíš co?Ale víš co já nemám náladu ani čas se tady hádat s takovou pipkou...vy co je tady dokola buzerujete jste vždy nejchytřejší... ale to vážně nejste *16* *16* *10* ty vaše ubohé kecy vykládejte ptáčkům na střeše a né tady! -
Musíte je furt okřikovat?!? snad vy byste se měli zamyslet jak se chováte a co tady píšete!!! *6*
A koneckonců jsou to přece zamilované fanynky ne?? *3*tak proč tu platonickou lásku k němu tady nemůžou vyjádřit!! -
A komu ty tady cpeš ty tvý žblechty??!?!!
-
Tady slintáte na někým, kdo stejně váš nikdy nebude!!
-
jo tak to bych neřekla, první ubohej koment, kterej vidím, když to zadám je tvůj, takže se laskavě klidni