Přejít na výpis diskuzí

Vít Starý

OSOBNOST 25.12.2008 
306 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vít

víííííííííííííít starýýýýýýýýýýýýýýý *14* *14* *14* *14* *14* *4*
    • KRASAVEC

ACH JO VITA JE TAKOVEJ KRASAVEC KDYBY MI BYLO ASPON 20 TAM BYCH SNÍM CHTELA CHODITALE MĚ JE 18 TAM MI TO MAMA NEDOVOLÍ *14* *14*
  • holky?...popřípadně chlapce,hehe.. nevíte někdo proč se víťa s terkou rozešel? :(
    • jako vážně kvuli Andree zahodil 3 roky s Terezkou? a já si myslela naivně že vážně ne....
    • Text Vašeho příspěvkuKvůli Andree..( Andrea Stieblingová) :-(
    • Kvůli Stieblingový
    • to newíííím.....ale taky by mě to zajimalo :((((
  • hurvinkovamorticie9
    😍
  • Vypatlaná jak tágo

LEns......ty sia sik dobře vypatlá tady valíš kecy a bůh ví jestli ze sebe neděláš chytrou...třeba je vůbec neznáš to bys totiž tady nepsala takové srágoty...a Víťa holku nemá říkali to v rozhovorech trvale prý s holkou chodí zatím Mates *3*
    • No konečně někdo se mnou souhlasí že je Lens vypatlaná *3*
    • Re: Vypatlaná jak tágo

Víťa má holku ;)..když jsem byla na kocertu Mandrage tak jsem ji viděla jak se tam s ní Víťa líbá.. a jmenuje se Terezka :)
      • Re: Re: Vypatlaná jak tágo

jo a jak vypada a to si fakt viděla jo ja kdybych to vyděla tak se asi rozbrečím *5*
        • Lolec ty jí to dáváš holka *1* *1*

A ano,Mates se Žáňou chodí trvale už nějakej ten rok :)

ale na druhou stranu je mozna lepsi, ze ty holky znaj pravdu.:D

No, musim rict, ze kdybych byla slavna, tak tebe bych teda chtela mit za kamaradku....
        • No ale ty slavná nikdy nebudeš, tak neval jo???
        • Re: Re: Re: Vypatlaná jak tágo

Kámoška k pohledání.. *1* *1* *1* *1*

Nemyslím..si to ale ty tady děláš chytrou a myslíš že ti tady každý zavidí nebo co...si trapná...děláš se sebe chytrou že znáš mandrage....hmm..tak si to uží opravdu ti to každý zavidíí hmm...VYSMĚCH...:D

A Ty si myslíš,že v rozhovorech řeknou všechno?!
      Prober se.
  • Úžasný milí chlap mám tě ráda jsi sluníčko 

• Všechno nejlepší
  • Co k němu dodat *14*
  • on je tk úúúúúúúúžasnej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* je dokonalej!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14*
  • V pátek v Bezně si byl užasnej ... nádherně spíváš a seš nádhernej .. *14*
    PS:Miluji tě ..
  • ????

Ty voe... Jo Vít je hezkej,ale je trapný psát.: Já ho tak miluju,Je ten nejkrásnější a td... Kdyby se tady rozebírali nějaký normální témata a hlavně zajímavý...Nápř.: Jeho oblíbená barva nebo já nevim něco užitečnějšího než aby si tady každej čet on je tak super já ho miluju a takovýhle sr*čky :)))
    • Re: ????

jo víťa je tak nadhernej a mas pravdu a nahodou nevíš jakou ma rad barvu a ja víťivím i email
    • Re: ????

Máš pravdu :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit