-
vít
víííííííííííííít starýýýýýýýýýýýýýýý *14* *14* *14* *14* *14* *4* -
-
KRASAVEC
ACH JO VITA JE TAKOVEJ KRASAVEC KDYBY MI BYLO ASPON 20 TAM BYCH SNÍM CHTELA CHODITALE MĚ JE 18 TAM MI TO MAMA NEDOVOLÍ *14* *14*
-
-
holky?...popřípadně chlapce,hehe.. nevíte někdo proč se víťa s terkou rozešel? :(
-
-
jako vážně kvuli Andree zahodil 3 roky s Terezkou? a já si myslela naivně že vážně ne....
-
Text Vašeho příspěvkuKvůli Andree..( Andrea Stieblingová) :-(
-
Kvůli Stieblingový
-
to newíííím.....ale taky by mě to zajimalo :((((
-
-
😍
-
Vypatlaná jak tágo
LEns......ty sia sik dobře vypatlá tady valíš kecy a bůh ví jestli ze sebe neděláš chytrou...třeba je vůbec neznáš to bys totiž tady nepsala takové srágoty...a Víťa holku nemá říkali to v rozhovorech trvale prý s holkou chodí zatím Mates *3* -
-
No konečně někdo se mnou souhlasí že je Lens vypatlaná *3*
-
Re: Vypatlaná jak tágo
Víťa má holku ;)..když jsem byla na kocertu Mandrage tak jsem ji viděla jak se tam s ní Víťa líbá.. a jmenuje se Terezka :) -
-
Re: Re: Vypatlaná jak tágo
jo a jak vypada a to si fakt viděla jo ja kdybych to vyděla tak se asi rozbrečím *5* -
-
Lolec ty jí to dáváš holka *1* *1*
-
-
-
A ano,Mates se Žáňou chodí trvale už nějakej ten rok :) -
-
ale na druhou stranu je mozna lepsi, ze ty holky znaj pravdu.:D -
No, musim rict, ze kdybych byla slavna, tak tebe bych teda chtela mit za kamaradku.... -
-
No ale ty slavná nikdy nebudeš, tak neval jo???
-
Re: Re: Re: Vypatlaná jak tágo
Kámoška k pohledání.. *1* *1* *1* *1*
-
-
Nemyslím..si to ale ty tady děláš chytrou a myslíš že ti tady každý zavidí nebo co...si trapná...děláš se sebe chytrou že znáš mandrage....hmm..tak si to uží opravdu ti to každý zavidíí hmm...VYSMĚCH...:D
-
-
A Ty si myslíš,že v rozhovorech řeknou všechno?!
Prober se.
-
-
Úžasný milí chlap mám tě ráda jsi sluníčko
-
Všechno nejlepší
-
Co k němu dodat *14*
-
♥
on je tk úúúúúúúúžasnej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* je dokonalej!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* -
V pátek v Bezně si byl užasnej ... nádherně spíváš a seš nádhernej .. *14*
PS:Miluji tě .. -
????
Ty voe... Jo Vít je hezkej,ale je trapný psát.: Já ho tak miluju,Je ten nejkrásnější a td... Kdyby se tady rozebírali nějaký normální témata a hlavně zajímavý...Nápř.: Jeho oblíbená barva nebo já nevim něco užitečnějšího než aby si tady každej čet on je tak super já ho miluju a takovýhle sr*čky :))) -
-
Re: ????
jo víťa je tak nadhernej a mas pravdu a nahodou nevíš jakou ma rad barvu a ja víťivím i email -
Re: ????
Máš pravdu :)
-