Přejít na výpis diskuzí

Vít Starý

OSOBNOST 25.12.2008 
306 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak co teda?

Tak co teda vystudoval? *3*
    • Re: Tak co teda?

Vystudoval jenom ZŠ
      • Lens-pěkná p******a..protože vystudovatl střední podnikatelskou..:DD a pak že ho dobře znáš co.:DDDD
  • Já ho strašně miluju byla jsem včera na Mandrage a bylo to super řekla jsem mu že mám narozeniny a dál mi pusu
  • ....

no podle mě je určitě dost v pohodě..tzv. kluk do deště....a k tomu hulení..no to mu bych aj klidně věřila :-D...zrovna mu přeju i hodně štěstí a zdraví a 21 let...to je boží věk... a ečtě toho má dost před sebou... *5*
  • sisi

ja si myslim že když si da občas cigaretku neni hned vyhulenej kuřak
  • :D

Tahle diskuse se mi fakt docela libi... je to asi jedina, kde nepisou fanaticky 13ti lety holky jak hrozne ho milujou :D
    Taky se mi libi, libi se mi jak zpiva, atd... no vsechno, ale nekdy se ty diskuse nedaj ani cist :D :D
    tak to drzte v normalu :D :D *3* *1*
  • Víťa má holku Terezu a ta určitě nedělá takové gramatické chyby,jako ta holka,co se tu za ní vydávala.Jinak Víťa zpívá pěkně,chodim na jejich koncerty a rozhodně se tu za nikoho nevydávám,Jinak Všechno nejlepší k narozkám
  • shady - Jakych 5 chyb ? Kde ? :-D
  • VÍŤA-ŽERU TĚ

HELE MÁ VÍŤA HOLKU??
    • Re: VÍŤA-ŽERU TĚ

Ano,má slečnu
      • Re: Re: VÍŤA-ŽERU TĚ

A jak tohle víš?Nejsem ta co by se zamilovala..když ho vůbec neznám mě jen zajímá jak to víš.. xD
        • Re: Re: Re: VÍŤA-ŽERU TĚ

Jak to vím? Úplně normálně. Asi tak,jako o svejch kamarádech dozvídáš,že mají slečny.
  • Vít

VÍTEK JE NEJHEŽČÍ KLUK NA CELIM SVĚTĚ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • love love him

I love him *14* *14* *14* It's beautiful boy in the world *14* *14* *14* .I want him. *3* *3* *4* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit