-
Tak co teda?
Tak co teda vystudoval? *3* -
-
Re: Tak co teda?
Vystudoval jenom ZŠ -
-
Lens-pěkná p******a..protože vystudovatl střední podnikatelskou..:DD a pak že ho dobře znáš co.:DDDD
-
-
-
Já ho strašně miluju byla jsem včera na Mandrage a bylo to super řekla jsem mu že mám narozeniny a dál mi pusu
-
....
no podle mě je určitě dost v pohodě..tzv. kluk do deště....a k tomu hulení..no to mu bych aj klidně věřila :-D...zrovna mu přeju i hodně štěstí a zdraví a 21 let...to je boží věk... a ečtě toho má dost před sebou... *5* -
sisi
ja si myslim že když si da občas cigaretku neni hned vyhulenej kuřak -
:D
Tahle diskuse se mi fakt docela libi... je to asi jedina, kde nepisou fanaticky 13ti lety holky jak hrozne ho milujou :D
Taky se mi libi, libi se mi jak zpiva, atd... no vsechno, ale nekdy se ty diskuse nedaj ani cist :D :D
tak to drzte v normalu :D :D *3* *1* -
Víťa má holku Terezu a ta určitě nedělá takové gramatické chyby,jako ta holka,co se tu za ní vydávala.Jinak Víťa zpívá pěkně,chodim na jejich koncerty a rozhodně se tu za nikoho nevydávám,Jinak Všechno nejlepší k narozkám
-
shady - Jakych 5 chyb ? Kde ? :-D
-
VÍŤA-ŽERU TĚ
HELE MÁ VÍŤA HOLKU?? -
-
Re: VÍŤA-ŽERU TĚ
Ano,má slečnu -
-
Re: Re: VÍŤA-ŽERU TĚ
A jak tohle víš?Nejsem ta co by se zamilovala..když ho vůbec neznám mě jen zajímá jak to víš.. xD -
-
Re: Re: Re: VÍŤA-ŽERU TĚ
Jak to vím? Úplně normálně. Asi tak,jako o svejch kamarádech dozvídáš,že mají slečny.
-
-
-
-
Vít
VÍTEK JE NEJHEŽČÍ KLUK NA CELIM SVĚTĚ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
love love him
I love him *14* *14* *14* It's beautiful boy in the world *14* *14* *14* .I want him. *3* *3* *4* *4*