Přejít na výpis diskuzí

Vít Starý

OSOBNOST 25.12.2008 
306 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevíte někdo jestli je Víťa teď s Andreou
    • ano jsou spolu a čím dál tím víc zamilovaní :))
      • Jak to víš? mno, neřekla bych, že Vítek zrovna září štěstím..
        • Protože je oba dobře znám :) neboj, jsou šťastní a spokojení..ideální páreček :)
          • To je "SUPER", že se s něma "znáš", ale já se zase znám s Terkou a ta říkala, že se s ní Viteso rozešel ;)
            • Tak asi si to Terka přeje, ale není tomu tak..;)
  • vítek a mates../*z celé kapely nejlepší*/ wohw...wohw***Grr*Grr*
    I love MAndrage
  • Vítek je strašně dobrej klučina :)
    ... Jsem jeho bejvala spolužačka a vždycky ho mooc ráda vidím a chodím sním do jeho oblíbeného klubu Jekyllu *4*
  • ja ho milujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem !!!!!!!!!!! :D :D :D:D
  • NEnávidím ho!! Nenávidím Andreu!!! Proč?? Jak může být tak slepej ..
  • Každej si tu stěžuje na Andreu..ano taky mi štve že není už s Terezou, ale my s tim nenaděláme vůbec nic, tak toho nechte a hlavně některý komentáře tu jsou vůči Andree docela tvrdý..
    • Ať si dělá Vítek, co chce, je to jeho štěstí :)
    • Amen sestro :) ... Taky tvrdím, že by se mu lidi a vůbec celé kapele plést do života ! Kdyby to byli obyčejní kluci, tak po nich ani neštěknou a nějaká Andrea či Žaneta jim neleži v žaludku !
  • Ahoj vyděla sem tě na koncertě moc se mi líbíš
  • IsabelleAngelina
    Takže ahoj.. moc ti to přeju vaše skupina je bezvadná a vaše písničky dokonalý.. jestli můžu říct tak nejvíc ses mi líbil ve videoklipu Františkovy lázně.. ta skladbička je moje nejoblíbenější.. ste fakt bomba tak ti (vám) přeju ať to dotáhnete co nejdál ;)))
  • Hele, každej má ňákej ideál mezi slavnejma..... od toho ta platonická láska je!!! A tobě už může bejt úplně jedno co tady kdo píše. A ještě, o čem to teda je? :D
    • Prostě to k tomu už patří. Myslíte si, že by holky chodily na koncerty, kdyby byli ošklivý? Ne, nechodily. Samozřejmě maj úžasný písničky, ale musí bejt i na co se koukat! :)
  • Takže holky...:DDD klid..:DD Vítek sice holku má ale TERKA se rozhodně nejmenuje...:DDD
    • nevím co tu plácáš....Tereza se opravdu jmenuje:-§
      *12*
    • A tak to by mě zajímalo, kde si přišel/přišla na to, že se terka nejmenuje... :-)
      Mi asi ušlo,že se Tereza přejmenovala :-)
    • nemenuje se Terka? =D my mysleli že jo! :o

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit