Přejít na výpis diskuzí

Vít Starý

OSOBNOST 25.12.2008 
306 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • wauworld

Vše nej předem k narozeninám

• *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • Ano Vítkovo holka se jmenuje Tereza, byli spolu i na Andělech..:)
    • jo, tak tu sem viděla :D mě jen zajímalo jak vypadá =D
      • Blondýna..:DD http://www.facebook.com/profile.php?id=100000463964145 tady jí máš..:DDD
        • Díky =D myslela sem že bude hezčí teda =D
          • Je docela hezká tak proč Víťa není s ní ale s tou miskou která tak hezká není?To mi hlava nebere.
          • TJN, na Vítka..:DDD ale tak co.:DDDD
            • hodně no =D tak co, jeho názor... =D maš ty face? / jakej? :D
  • Jako já newim co tady valíte já jenom vím že Víťa holku měl ale stou teď chodí Mates takže Víťa holku NEMÁ
    • S tou holkou se kterou chodil Víťa a teď s ní chodí Mates je pravda.Ale teď
      má Víťa jinou holku.Takže je zadaný.(pokud já vím)
  • http://www.facebook.com/VitStaryofficial

Ahoj holky, tohle je oficiální FB stránka Vítka, kde mu můžete nechat vzkazy, dávat fotky, však to znáte! :)
  • BOŽE

ach jo. Ty vaše "Ach jo Vita je takovej krasavec..." KOMU TO CPETE? Možná že teď mě zahltíte tisícema vzkazama pro i proti ale tak si třeba doma brečte s kamarádkama jak je boží ale nepište to sem. Já dám do vyhledávače Viťa Starý a první co vidím je, jak sem pišete jak je krásnej. To vidim taky ne? Prosim vás bežte radši ven když je léto a koukejte se po nějakých jiných a víc dosažitelných klucích. Vždiť Viťa není jedinej hezkej kluk na svete.
    • A komu ty tady cpeš ty tvý žblechty??!?!!
    • jo tak to bych neřekla, první ubohej koment, kterej vidím, když to zadám je tvůj, takže se laskavě klidni
    • No a komu cpeš ty tvý buzerace....zalez si trapná *16* *16* *16* *10* *10*
    • Mlč....*7*Můžeme si tady psát co chceme,tak si to nečti, když ti to tak vadí, Bože... *10* *10* *16*
      • A z celé skupiny je nejlepší Víťa *14*
      • Mandrage jsou nejlepší! *3*
      • přesně tak *3* jsou trapní,jak si hrají na nejchytřejší. Vítek je nejlepší a nejúžasnějěší *14* a krásnej!!
  • Vikkyn

Vypadá z nich nejslušnějš a je to největší hovado:-D Kolikrát sme se zhulili a zfoukali tak,že jsme se nevěděli o světě:D Hej,holky,fakt to tolik nežerte,normální kluk,nic víc,jen dělá to,co ho baví :)
    • Hej promin moc, že sem o tobě napsala že si vypatlaná ard. seš docela fajne *15* ano pravda, že kluci to umí pěkně rozjet, hlavně klip punk rock song-jo to je nejvíc hlavně Tučková *1* *1* *1* ty ho znáš Lens osobně???? jo a ještě jednou se omlouvám *3* *4*
      • Chodila sem s ním na ZŠ a doteď se vídáme :-)
    • lili.barbie

Re: Vikkyn

Jen abys nekecalaxDDD
      • Re: Re: Vikkyn

Jenom se neboj;) Nevím,proč by mělo být tak divný,že ho někdo zná,jenom proto,že hraje v MdE :)
        • lili.barbie

Re: Re: Re: Vikkyn

já nwm ale příde mi divný že vypadá tak slušně takže se mi nechce moc věřit že by se zhulil... *1*
          • Re: Re: Re: Re: Vikkyn

Věř tomu...:D:D...
            Je to prostě normální, 20-ti letej kluk...
            Co si rád zakalí, zahulí a prostě užívá..
            neni nadčlověk, jen je to prostě muzikant...
            • Re: Re: Re: Re: Re: Vikkyn

v tomhle ti verim... *4*

Hele,vzhled Ti nic nepoví,musíš poznat :D
            • lili.barbie

Re: Re: Re: Re: Re: Vikkyn

hmm ráda bych
    • Re: Vikkyn

A co třeba jeho icq?:D:D:D

A co třeba jeho IQ? *14* *14*

Jako,že bych ti sem napsala jeho icq?Za prvé nevím,k čmeu by ti bylo,a za druhý nejsem padlá na hlavu,trubko.
        • A na co icq si jako myslíš že si s tebou bude psát???
        • Re: Re: Re: Vikkyn

ty nano diť ti to muže bejt u prdele tak ho napiš na muj email jasan.nano *16* *5* *16*
        • baadmen

Re: Re: Re: Vikkyn

nejak se vam sice nechci motat do diskuze xD ale na jejich strankach psali ze ajska nemajii tak nevim co je na tom pravdy xD a taky nikoho neobvinuju ze kecaa ;) xD

Ano,na jejich stránkách je,že icq nemají...ale jak kdo z nich...
            • Re: Re: Re: Re: Re: Vikkyn

Milá Lens, to neukecáš haha :-D Prostě kecáš a všichni to víme :-D ...Víš zlato je třeba rozdělit realitu a tvůj vysněný svět! A navíc víš co se říká: kdo lže ten krade a do pekla se hrabe! :-D ...Takže všichni schovejte mobili a pěněženky :-D
              Ale tak víš co třeba se časem příjde na to jak naklonovat lidi a ty a Víťa budete nejlepší přátele :-D ..do té doby ti můžu jen poradit abys navštívila nějakého psychologa.
              Navždy s láskou já :-) :-D
    • Re: Vikkyn

hey musim s tebou souhlasit :D sice ho neznám osobně ale podle pár videí na youtube s tebou musim souhlasit, že vypadá nejslušnější ale je to pěkný hovado :D ale prostě jsou to borci všichni :) a jejich hudba je BEZKONKURENČNÍ <3
  • Víta je uuzasnej

newim jestli má holku ale naprosto ůůůůžasnééj a dokonalej! *14* =D
    • Re: Víta je uuzasnej

to jeee mocky mocinky slatkej a hezcího jsem nevidela *14* MILUJU TE Vít Starý
      *14*
    • Re: Víta je uuzasnej

Ježiš,holku má....chudák ta jeho Péťa. *9*
      • Re: Re: Víta je uuzasnej

Jeho holka se jmenuje Terezka a byl s ní i na koncíku tak to vím
        • Re: Re: Re: Víta je uuzasnej

jenže,před Terezkou měl Péťu.
  • Kde vůbec bydlí ta jeho holka ? jen se ptám
    • řekl že s ním v plzni néé *3*
      • V Praze :)
  • Holky, nepřipadáte si trapně???když tady furt píšete jak ho milujete??sice si sem můžete psát co chcete, ale tohle je trochu moc,nemyslíte??
    • A proč by si tak měly připadat?? Vážně už se na to nemůžu dívat,jak si myslíte,že jste nejchytřejší a nejlepší,jste povýšení-to fakt fakt zbožňuju!!... Vy sem taky píšete svoje názory,tak je nechte taky psát. Hrajete si na hrdinky a přitom to určitě taky znáte!! Každý slavný má svoje fanynky,které jsou šílené...prostě to k tomu patří a nevím proč Vám to tak vadí?? Spíš jen závidíte!! A není to jedno jestli si to Vítek přečte nebo ne?? Já s nima souhlasím a myslím si,že je to normlání ty komenty. Myslím si,že ví, že má velké fanynky. A třeba by se mu to líbilo,kdyby si to přečetl. Neodpovídejte za něj!!! Nejste normální... A mimochodem Vítek je nejlepší!!
      • oprava *normální*...
    • A proč by si tak měly připadat?? Vážně už se na to nemůžu dívat,jak si myslíte,že jste nejchytřejší a nejlepší,jste povýšení-to fakt fakt zbožňuju!!... Vy sem taky píšete svoje názory,tak je nechte taky psát. Hrajete si na hrdinky a přitom to určitě taky znáte!! Každý slavný má svoje fanynky,které jsou šílené...prostě to k tomu patří a nevím proč Vám to tak vadí?? Spíš jen závidíte!! A není to jedno jestli si to Vítek přečte nebo ne?? Myslím si,že ví, že má velké fanynky. A třeba by se mu to líbilo,kdyby si to přečetl. Neodpovídejte za něj!!! bože... Vítek je nejlepší *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší