Přejít na výpis diskuzí

Vít Starý

OSOBNOST 25.12.2008 
306 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vše nejlepší vító
  • štěstí, zdraví přeju :D *14*
  • Do 12.8 2016 jsem nejvíce poslouchala Memphis ale ten jejich koncert na hradě Veveří mě hodně nakopnul že poslouchám jenom je
  • Tady slintáte na někým, kdo stejně váš nikdy nebude!!
  • ACH JO budou mi chybět půl roku pauza :// Už teď pocituji abstinenční příznaky :D
    • jjj já taky..už aby zase koncertovali
    • aspoň si odpočnou a budou nový písničky ;))) Ale stejnak mi taky chybijou..mimochodem viděli jste?? Kluci byli ve VIP zprávách ,,plníme sny''
      • Kdy byli ve VIP zprávách??
    • Nejseš sama *9* *4*
  • No jo PLATONICKÁ láska jsem zvědavý jak dlouho vám to vydržíí :DD
    • snad ne moc dlouho :D
  • neverím že Wapire Girl je jeho súčasná priateľka lebo toto tu môže napísať každá že s ním chodí.Už ho dlhšiu dobu poznám a viem že s nikým nechodí ani chodiť nechce, lebo na priateľku nemá čas
    • Hmmmmmm..... :-) Takže ho viditelně vůbec neznáš :-) Vykašli se na takovýhle kecy, co tu píšeš :-)
  • Prosím Tě Vítku,dej se dohromady. Život je jak hra a tak je třeba se ho snažit naučit hrát, tak aby jsi byl spokojený hlavně TY. Držím palečky a děkuji za Tvé písničky!!! Tvé texty jsou školou pro mého syna 8 let  a dceru 6 let. Na představení  life jsem ještě nebyla, poslouchám Tě jen z youtube, když vařím, poslouchám děti jak bylo ve škole a nebo se občas poškorpím s mým úžasným manželem.Měj se krásně.  Pa LÁSKA, VÍRA, POKORA  

• nevim proč tu řešíte takovy debylity a nevšímejte se že neumim čj ale nejde mi a je spíše lepší probírat hudbu a ne skym kdo chodí a nechodí takže jste výborná skupina a mam vás moc ráda

PS-JSTE DOBRY *14*
  • Směju se móóóóc.Úlet příspěvky*1**1*.Jak se mařky dokážou pohádat..ale zase ať si sem každej píše co chce je to jejich myšlenka,jejich názor,jejich sny,jejich vylívání srdíček tak jim to neberte..Jinak nejvíc mega v poho klučina..A hafo se změnili..Ani sem nečekala že budou tak proslavený..nejvíc mě zaujala ale písnička šrouby a matice..měj te se a pořád se nehádejte.. *1* *13* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší