Přejít na výpis diskuzí

Vít Starý

OSOBNOST 25.12.2008 
306 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ted popravdě holky-kdyby nebyl Vítek slavný otočili byste se za ním na ulici???trochu přemýšlejte, když tady budete furt psát jak ho milujete, tak Vám to stejně nepomůže, nebo si jako myslíte že o některou z vás bude chtít??? pro něj ste jen fanynky nic víc, už se jako zamyslete... *7* *6* taky mám VítŤU a celý Mandrage ráda,a taky sem pořád nepíšu jak moc ho miluju......
  • Jen tak pro upřesnění, Víťovo holka se jmenuje Tereza *3*
    • To víš odkud?
    • a jak vypadá? =D
      • prostě blondýna *3*
        • Přesně je blondýna *4* Kdy by jsi chtěla vědět, kde bydlí a kam chodí na školu, tak se ptej :P :)
  • Ahoj si něj tak ahoj.
  • cleo.s
    No já nevím, já myslím že s tou Andreou není, přece by se o tom někde psalo ne?
    • To by mě zajímalo ke se o tom psalo ? :) ... Tušila jsem že jim to spolu dlouho klapat nebude měl radši zůstat s Terkou :) Just my opinion
  • :c)

Holky, holky, vy mě vážně dostaváte ! Dlouho jsem se takhle nepobavila ! Kolik vám je ? Začněte trochu myslet, předtím, než něco napíšete ! Vím, že ho třeba milujete i já jsem jednou byla zamilovaná do jednoho zpěváka, ale přešlo mě to, protože jsem věděla, že ho nikdy mít nebudu. Tak o tom uvažujte ! A být váma, tak bych si tu lásku k Víťovi nechala pro sebe a nepsala to sem. Fakt se trochu víc zamyslete ! *4*
    • chcííííííííííííípnííííííííííííí *16* *16* *12* *12* *11* *11* *10* *10* *6* *6* *15* *15* *15*
    • Musíte je furt okřikovat?!? snad vy byste se měli zamyslet jak se chováte a co tady píšete!!! *6*
      A koneckonců jsou to přece zamilované fanynky ne?? *3*tak proč tu platonickou lásku k němu tady nemůžou vyjádřit!!
    • ježiš noaco můžou si sem psát co chtěj, Tobě to může bejt jedno *16*
      • Joo mě to jedno být muže pravda, koneckoncu já nebudu za idiota ... Myslím, že kdyby si tohle Víťa přečetl, tak by se smál asi tak jako já, protože někteří z vás jste vážně ubohý *4*
    • Re: :c)

Ať si to sem píšou když chtějí jejich věc. *1* *1*
  • Bože ten je k sežrání *14*
    • Naprosto souhlasím
  • Ach jo,bože je jedno s kým chodí je to jen a jen jeho věc.BTW taky to nechápu proč už s Terezou není,třeba už jim to přetalo klapat a ta jeho o hlavu větší nádhera mu vyhovuje víc *3* ... Tak co lidi chodíte na koncerty ?
    • Ono to není tím, že jim to neklapalo, Andrea ho prostě a jednoduše svedla (nechápu) :D ale od doby kdy chodí s Andreou se hrozně změnil, je strašně vyčerpaný a unavený, myslím, že udělal velkou chybu :( jj na koncerty chodím :)
      • :D:D:D dovol, abych se tvému příspěvku zasmála :D:D nemyslíš, že toho už maj dost za celej rok? :D
  • Jaká barva se ti líbí?
    Píšu o tobě slohu do aj.
  • abych pravdu řekla.. vůbec nikdy jsem neposlouchala styl rock, pop atd. ale když se vydal klip šrouby a matice,tak mi ta písnička lezla krkem! neměla jsem jí ráda zatim co ostatní z ní šíleli, vždycky když někde hrála,okamžitě jsem přepínala, ale postupem času mi ta písnička vlezla na mozek.... líbí se mi, pouštím si jí dost často,když někde hraje zesílim zvuk a zvedne mi náladu :) když jsem koukala na všechnoparty a na víťu, hrozně jsem se pobavila a co, že si dá vždycky jednu sklenku piva? je to přece plzeňák:)) sama jsem z Plzně a ráda se na piju,nikdy v životě jsem je neviděla, ale když jsem koukala na sestřih z letošního plzeňského majálesu 2012, mandrage předvedli peckovou show:) až jsem litovala,že jsem letošní majáles vynechala :(
    jednoduše, mam je ráda ♥ a jsem ráda že jsem z plzně a reprezentujou mě :) a ještě k víťovi a jeho aktualní přítelkyni Andree.. doufam,že už dlouho spolu nebudou a víťa bude volný. je to šlápota, která ho jenom využila na to aby byla víc viděná! promiňtě,ale musela jsem si taky rejpnout *1* a mrzí mi,že v Plzni budou až na jaře 2013.... ale tak,do tý doby budu pořádně natěšená a doufam,že brzo vydají další pecku!:) a že na tom jaře 2013 bude víťa volnýýýý! *2* I ♥ PLZEŇSKÝ MANDRAGE! *4*
  • Vítek holku má...:DDD
    • To víme,ale jakou? :o :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší