-
hm..
pridej te si Vivienku prosim ma malo faninekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk *9* *9* Vivien je krasnouckaaaaaaaaaaaaa *14* *14* *14* -
vivienuska
ona je uplne krasnaaaaaaaaaaaaa *14* *14* *14* *14* -
ou
hele my jsme se narodily stejne juchu *14* *14* *14* *3* -
Re: Re: Re: Druhá Avril
Avril má furt úžo songy a Vivien taky tak se nehádejte kdo je lepší , páč obě sou super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! -
Re: ViVi
Jj,to máš recht!!Obe je upe zbožnuju.A nepřídou mi zas tak stejný!!!!!!!!!!!!!! -
vivinka
vivinka je krasna *14* -
Re: vivi
Mně se líbí Vivi i Avril.Nemyslim že Vivi Avril kopíruje.Má jen stejnej styl.Spousta holek který tyhle dvě poslouchaj se oblíkaj jak oni, ale to snad neznamená že je kopírujou.I já se tak oblíkám protože se mi to libí a taky hned nekopíruju -
Re: Re: skupiny
To neni vubec pravda.Vivi má svůj vlastni stil a je náhodou lepší než ta blbka. -
vivi
vivi je upe skvela a moc se mi libi,kdežto Avril je fakt blbka -
vivy
Nic proti,ale je to diskuze o vivi a ne o avrilce,ano neni slyset to neznamena ze nebude mit volno,treba rok....stop vivi ma budoucnost,uvidime *3* -
Nebo si jdi poslouchat pištění Avril,jestli se ti to víc líbí... -
Ale prosimtě,když vidíš holku,která se oblíká podobně jako Avril a má blond´atý vlasy,tak hned musí kopírovat Avril?? *16* A že má AFH jednoduchý texty? Avril snad ne?! To je samý hey hey...navíc si furt myslí,jaká to je rockerka a přitom je to už jen namyšlená barbie,nechci jí urážet,ale já osobně Avril nesnáším! Vivien mi přijde teda lepší a rozhodně lepší hlas! -
Re: Re: Vivi je sluníško!
OMG....Avril už zpívá dlouho a Vivien teprve začíná,myslíš,že když byla Avril na začátku kariéry,tak byla tak slavná,jako je ted'??? Vivien zpívá chvíli,tak je logický,že není tak slavná jako Avril,která zpívá 7 let,přemýšlej trochu!!!!! *16* -
....xDD
hhh...nechápu jak můžete srovnávat Vivi a Avril.... já konkrétně Avril upe nesnáším... ale někdo tu psal... že Vivieny songs nejsou vůbec známé a Avril... to prej upe mooooc....:D hhh... nic proti ale Avril se pomalu strácí... už jí pomalu nikde nehrajou....a Aloha From Hell.... dávaj tedkom všude=P *14* Prostě....Aloha From Hell my best group.... *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: Druhá Avril
to neni pravda -
Re: Re: Vivi je sluníško!
teda slabej hlas :d uz ani psat neumim -
Re: Vivi je sluníško!
tho jo.......................ze je VIViNA lepsi nez AVRIL????,to si asi spadla na hlavu.vivi slybej hlas a hazeni hlavou v klipech je teda des...na avril teda vubec nema..vivieny hity tady vubec neleti jako avrilky.....a navic..avrilku zna kazdej..ale vivienu skoro nikdo..tak tady prosimte nepis ze vivien je lepsi nez avril..nazdar..ty LAMO *5* *5* -
Re: Vivi je sluníško!
hahahahaha..a kde si na to prisla,???? :D -
Re: skupiny
nam nevadi the veronicas ani aloha from hell..nam vadi ze se Vivi opici stylem oblikami po Avril.. *15* -
skupiny
ja nepochopim kdo nadava na kapely ja si davam taky do hromady kapelu proč chcem si neco dokazat jak toje,avril lavigne, vivi,a the veronicas.nadavate a vyte proč protože žarlite že si neco dokazaly než nekteři lidi co nadavaji proto nadavate *16* *16* a ja se dudu zastavat uvedenym skupinam i fanoušku *4* *4*