-
Divadelní programy
Dobrý den,
Chtěla bych se vás zeptat jestli někdo nemáte program divadelní hry Chvála bláznovství nebo Příliš drahá mathilda,ráda bych je odkoupila.Pokud ano,ozvěte se mi na e-mail -
:(
škoda že zemřel byl sQvělej herec :) -
šok
když jsem to zjistila ani mi to nedošlo,až později jsem si to uvědomila...když jsem se dívala na ty jeho problémy se zdravím..myslela jsem si že se s toho dostane..byl to šok...čest jeho památce byl skvělý *9* -
včera byl v televizi..
..v seriálu Hříchy pro pátera Knoxe.. -
divadlo
Vladimíra jsme viděla v divadle Kalich nějak v lednu hrál s bratrem Michalem představení- Chvála bláznovství...musím říctmže to co předvedli oba dva bylo něco neuvěřitelného:-))uplně jsem se nasmála..oba dva jsou vynikající herci..na představení jsem si zamluvila lístek 7.6.bohužel mi volali z divadla,že pan Vladimí r Dlouhý na tom není zdravotně dobře a předstaení se konat nebude...pár dní na to zemřel *9* *9* je mit ostrašně líto,že už ho nikdy neuvidím hrát...bude to nezapomenutelný Petr Máchal:-)) -
...............
byl legendou cr herectvi -
Je mi to líto
Moje nejoblíbenější pohádka S čerty nejsou žerty.Bohužel odešel zase dobrý herec a dabér do hereckého nebe *4* *4* *4* -
-
Re: Je mi to líto
Souhlas.Má,vlastně měl,nezapomenutelně krásný hlas.
-
-
V srdci zůstane...
Vladimíra jsem měla velice ráda jako člověka i když jsem jej neznala osobně a byl to výborný herec.Když jsem se do dověděla...v mém srdci se rozhostil smutek,proč poslední dobou umírají tak vyjímeční lidé...Jako člověk s krásnou duší,v mém srdci navždy zůstane... -
bratři michal a vladimír..
..v pořadu Krásný ztráty zde :
http://www.ceskatelevize.cz/ivys ilani/209562250500011-krasny-ztraty / -
důvod umrtí
mám důvod umrtí zemřel na rakovinu slnivky břišní *8* -
-
Re: důvod umrtí
to všichni vědí !!!!!!!!!!!! *8* *8* *8* *8*
-