-
Vladimír Dlouhý
Takový skvělý herec a člověk nemůže jen tak odejít....Stále bude žít v našich srdcích. *4* -
Plavení hříbat
Jako herce jsem ho měl rád, zde jsem našel nejpodrobnější přehled filmů kde hrál http://zaridit.cz/rady/index.php?a= data/00000000-dlouhy a kdo má CS film může se podívat Plavení hříbat 24.6. ČS Film 18:00 -
V.D.
Velká ztráta, skvělý herec i dabér, mohl ještě spoustu dobrých věcí ve svém životě natočit..... -
Vladimir
Ach moj Boze,dalsia osobnost...skoda, velka skoda..co ine dodat,je to velmi smutne... *4* -
-
Re: Vladimir
velká ztráta ..škoda mnoho vzpomínek na krásné zážitky s filmových rolí a jiných upřímnou soustrast rodině *9* *4* *9* -
-
Re: Re: Vladimir
nejen herec filmový ale i divadelní a dabing charismatický velká ztráta pro česko
-
-
-
Úpřímnou soustras rodině.
Obrovská ztráta pro český film,divadlo,dabing.Jsem z toho zdrcen.Byl to vynikající herec... *9* -
BOHUŽEL SE..
..KVŮLI ODLOŽENÍ Z LEDNA NA ČERVENEC NEDOČKAL PREMIÉRY POSLEDNÍHO FILMU VE KTERÉM HRÁL-KÁJÍNKA.. -
3. úmrtí
Když umřel Petr Muk a pak Ladislav Smoljak, tak jsem si říkala, kdopak to bude do třetice. Ale že to bude zrovna Vladimír Dlouhý, to mě ani nenapadlo. Sice vím, že mu poslední dobou nebylo dobře, ale že to byla rakovina, to jsem vůbec netušila. Upřímnou soustrast celé jeho rodině a dalším blízkým. *9* -
velká ztráta
Pohádka "S čerty nejsou žerty" byla natočena rok před mým narozením. A je jedna z mých nejoblíbenějších. Byl to charismatický fešák. Jeho práce byla vyjímečná. Skvělý herec, divadelní i filmový a dabér. Měl velký talent a mohl toho ještě mnoho vytvořit... Obrovská ztráta . Nemohu tomu uvěřit... -
Vzkaz
Vladimír Dlouhý
Dnes jsem se dozvěděla smutnou zprávu
z rádia ČRo.1 Radiožurnálu a teď
oficionálně na internetu,že zemřel
Vladimír Dlouhý.Je mi to moc líto.
Byl vynikající herec a dabér.
Rodině a pozůstalím upřímnou soustrast.
Už jenom v nebíčku bude skákat přes
kaluže.S úctou! Vzpomínáme! Děkujeme! -
-
Re: Vzkaz
Ozraty Cesky kokot -
-
to nebyl žádný ozraty blbec.
-
Myslím že K. King by ti tak akorát nafackoval deb*le.
-
-
-
zármutek
Je to škoda,že odešel.Byl to výborný herec.A dabér-jeho Forrest Gump je nezapomenutelný! *4* -
-
Re: zármutek
Dneska jsem se dozvěděla z internetu,tu smutnou zprávu a můžu říct,že jsem pro slzy neviděla.Prostě to byl člověk s velkým Č.Skvělý herec a dabér.Tímto se před ním skláním,jeho sympatický zjev a podmanivý procítěný hlas mě vždycky dostaly.Čest jeho památce! *4*
-