-
Sarti
Nazdar Vladimíre, dlouho jsme se neviděli, napiš prosím kontakt na tuto e-mailovou adresu .Kia ze Sarti a Pardubic -
já píši vám...
Já píši vám, co mohu více...? Co ještě mohu dodati? Teď vím, že máte právo sice mne pohrdáním trestati. Však ještě věřím, nešťastnice na pokušení a zázraky...s hlavou v oblacích se ztrácím v čase a sním... Znám Vaše jméno,tvář i hlas,vlastně Vás vůbec neznám. Promiňte. -
Pozdrav
Vážený pane Vladimíre, jsem staromilec(staromilka?), ale nyní jsem se po létech strávených na mateřské dovolené propracovala i k této komunikační technologii (neb mě k tomu nutí pracovní povinnosti a chvála Bohu za ně...) a jsem ráda, že jsem Vás tady objevila. Obdivuji Vás a Vaše herecké umění, obdivuji Vás, když sečete trávu blízko břehu Berounky, když jedete na kole... Napsala jsem Ježíškovi o lístek na vaše představení, rodina tvrdí, že Ježíšek nezůstane hluchý a snad nadělí, tak dříve než budu obdivovat vaše lidské kvality -samozřejmě z uctivé vydálenosti, abych nenarušila Vaše soukromí- na Berounce, snad Vás konečně uvidím i v divadle. Pozdrav od naší drobotiny, která ráda zpívá "Narodilo se štěně..." Posílá Šárka E. -
Dobrý den...
Ahoj.... jelikož jsem Vaši fanynkou už spoustu let, rozhodla jsem se i já přispět pár slovy o tom jak Vás obdivuji. Jste pro mě neskonale přitažlivý muž, který má v sobě velké charizma, vyzařující jak v hereckých, tak i v dabingových rolích. Nevynechala jsem snad jediný film, ve kterém jste hrál. Přeji Vám hodně zdráví a úspěhů v práci. Budu ráda za jakoukoliv odpověď. Děkuji. Dana Damašková. -
-
Re: Dobrý den...
a dáš mu poznat nepoznané,co? *15* -
-
Re: Re: Dobrý den...
..přispěvateli...taková reakce - di do háje..je to pan herec, tak se nediv, že je z něj kdekdo vedle..
spolužačka (obdivující ho už celou tu dobu co ho znám:-)))
-
-
-
Šifra Mistra Leonarda
Pane Vladimíre, jste nejen jeden z našich nejlepších herců, ale také z dabérů. Váš hlas, to je skutečný dar! Nejsem bohužel duše romantická, ale konečná fáze Šifry Mistra Leonarda mne dojme zaručeně vždycky. Výborná hudba spojená s Vaším hlasem, to je nepřekonatelné! Skláním se před Vámi! Přeji Vám v životě hodně štěstí! -
-
Re: Šifra Mistra Leonarda
A co teprve Forrest Gump i tam byl naprostá jednička. Popravdě si jiný hlas než jeho nedovedu k Tomu Hanksovi představit. *4*
-
-
váš tatínek
Moc se omlouvám za tento způsob,ale mám dotaz. elefon na tatínka je již dlouho mimo provoz. Posílala jsem textovku i volala. Je v pořádku. Děkuji za zprávu Mirku -
krkonoše
ahoj mirku když jsem pracovala na horách v krkonoších tak jsi tam slavil silvestra ,ale nevim který to byl rok.Byli jsme za tebou i v Praze v divadle a seděli jsme spolu v divadelním klubu a byl jsi fajn moc ráda na tebe vzpomínám tehdy jsi měl před premiérou tak jsi neměl moc čas se snáma bavit budu ráda když mi napíšeš na email díky moc a zdravím i tvého bratra.Ahoj věrka *14* -
pan herec Vladimír Dlouhý
Přeji Vám i bratrovi Michalovi krásné vánoce. Předvánoční představení Chvála bláznoství bylo úžasné. Fakt herecký koncert. S bratrem se na jevišti skvěle doplňujete. Představení jsem navštívila s malým Vojtou a ještě jednou moc děkuji za nádherný zážitek. Štastný Nový rok 2007. Věra -
Veselé vánoce pane Dlouhý, nedávno jsem byla na předstvení "Chvála bláznovství" a musím se přiznat, že Vás už dlouho obdivuji, ale až teď jste pro mě PAN herec. Přeji Vám krásné a pohodové Vánoce a šťastný nový rok. Nikola
-
spolužáci
Míro ozvi se !!! Když tak pošli mobil